Lakatos Márk keményen beszólt a Fidesz-maffia pénzén pojácáskodó Majkának (+videó)

Felveszi a milliókat Mészáros Lőrinctől, majd eljátssza a hős ellenállót.

Beszámoltunk róla, hogy a NER érdekeit trükkösen szolgáló dallal jelentkezett Szijjártó Péter haverja, a TV2 nevű fideszes propagandacsatorna műsorvezetője.

Majka egy olyan klippel jelentkezett, amelynek a mondanivalója, hogy “mindkét oldal egyformán sáros”, egyik kutya, másik eb. (Tehát nincs is értelme leváltani a Fideszt, mert nincs kire.)

Az ellenzék ennek ellenére napok óta nyálfolyatva ünnepli a Fidesz-közeli celebet, mert néhány ál-kormánykritikus sort is beleírt a számba, például belerúgott a két éve döglött oroszlánnak számító és semmilyen közhatalmat nem viselő Szájer Józsefbe.

Az ellenzéki oldalon elsőként a Nyugati Fény tette fel a kérdést véleménycikkben:

Miért ünnepli az ellenzék szájtátva a NER érdekeit szolgáló új Majka-számot?

azóta egyre többen bírálják ellenzéki oldalról Majkát, aki felveszi a milliókat Mészáros Lőrinc tévéjétől, majd Orbán hónaljából játssza a nagy ellenállót.

Lakatos Márk stylist legfrissebb Tiktok-videójában ironikusra vette a figurát, és eképp „méltatja” Majka klipjét:

„Azt kell, hogy mondjam, hogy patika! Óriási operatőri és rendezői munka, elképesztően sötét és vészjósló képsorok húzzák alá a nagyon beszólogatós, provokatív, rendszerkritikus mondanivalót.

Molnár Tomi olyat énekel, hogy leszakad a plafon, de ami a legcsodálatosabb, hogy ott van mellette az igazi szabadságharcos, akit a rendszer nem tud megfélemlíteni!

Aki belevágja a pofájába mindenkinek az igazságot, akit még véletlenül sem lehet megvesztegetni vagy megvásárolni.

Aki még véletlenül sem az állami kereskedelmi csatorna több éve pénzzel kitömött címerállata.

Ő az a szabadságharcos, aki lánglelkűen kiáll meztelen mellkassal a barikádokra, és azt mondja, hogy >>ide lőjetek<<”

Ez csodálatos dolog, imádtam ezt a két kollaborációt két Molnár között. Molnár Tomi és Molnár Áron noÁr, fantasztikusak vagytok!”

Lakatos Márk videóját megnézheted itt:

@lakatosmarkstyle Mit beszélnek a városban? #aztbeszelikavarosban #molnartomi #molnararon #noar #fyp #fy #foryouba #nekedbe #magyartiktok #csillagszoro #nekedbelegyen #klip #videoklip ♬ eredeti hang – Lakatos Márk


.

Kapcsolódó cikkünk:

Miért ünnepli az ellenzék szájtátva a NER érdekeit szolgáló új Majka-számot?

.

Valódi Hírek