Tényleg megvan Tóth Gabi utódja: Itt van Krausz Gábor mindent letaroló fotója

Tóth Gabi már nem jár állandóan Krausz Gábor fejében.

Tavaly nyáron számoltunk be Tóth Gabi és akkori férje, Krausz Gábor házassági kálváriájáról. Augusztusban futott végképp zátonyra a házaspár kapcsolata, amelyet követően Krausz nyilvánosan bejelentette, véget ért a kapcsolatuk.

Krausz akkor sejtelmesen annyit árult el, kellemetlen „fricskákat” tartogat az élet. Azonnal megindult a találgatás, hogy vajon mire gondolt a sztárséf. Rövid idő után kiderült, a Fricska táncegyüttes egyik tagjáról van szó. A Nyugati Fény elsőként derítette ki, hogy az illető Papp Máté Bence. A szerelmesek több hónappal a feltételezések elterjedése után, a TV2 tehetségkutató műsorában vállalták fel a kapcsolatukat.

Krausz Gábor kevésbé hivalkodó módját választotta a partnerkeresésnek. Apró jelzésekből lehetett következtetni rá, hogy a Dancing with the Stars című showműsorban összemelegedett táncpartnerével, Mikes Annával.

A páros időt adott egymás megismerésére, azonban már hivatalosan is egy párt alkotnak. Kapcsolatuk felvállalásáról tanúskodik az a kép, amelyet Krausz kedden tett közzé az Instagram-oldalán.

Mutatjuk a képet:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

(Krausz Gábor/Instagram)

Valódi Hírek