Kihúzta a gyufát az RTL a rajongóknál az X-Faktor új mentorával! Így kapják most az ívet

Valkusz Milán is beszáll az X-Faktorba.

Gáspár Laci és Majoros Péter, vagyis az ország Majkája után újabb nevet árult el az RTL X-Faktor című műsorának mentorai közül. A választás a VALMAR együttes egyik alapítójára esett. Nem Marics Peti, hanem Valkusz Milán lesz az, aki idén zsűrizi és segíti a versenyzőket.

Az X-Faktor Instagram-oldalán egy AI-kép segítségével tették meg a nagy bejelentést, és valljuk be őszintén, nem kímélték őket a rajongók. Sokan április 1-jei tréfára gyanakodtak, mások pedig azonnal jelezték, hogy bár még el sem kezdődött a műsor, ők bizony nem nézik majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

A Nyugati Fényen korábban már megírtuk ugye, hogy az RTL komoly bejelentést tett nemrég. Akkor a csatorna közölte, hogy a TV2-től az anyacsatornájához visszaszivárgott rapper lesz a showműsor egyik mentora.

Aki nem ismerné, annak néhány szó Valkusz Milán életéről és karrierjéről: Marics Peti és ő 2018-ban alapították meg közösen a VALMAR nevű Fonogram-díjas együttest. Marics Kispestről, míg Valkusz Milán Budapest XVIII. kerületéből, Pestszentlőrincről származik. Gyermekkoruk óta ismerik egymást. 2017 októberében született meg a gondolat, hogy közösen kezdenek zenélni. Először angol nyelvű dalok feldolgozását töltöttek fel a YouTube videómegosztó portálra. Jelentkeztek a 2018-as A Dal című show-műsorba, azonban nem kerültek be a 30 induló közé.

Debütáló kislemezük Deák Téri Gyros Tál címmel 2018. június 1-én jelent meg, és hamar nagy népszerűségre tett szert. A dalhoz készült videóklip két hét alatt átlépte az 50 000 megtekintést, mára pedig már a 2,5 milliós nézettséget is elérte.

Valódi Hírek