Belgrád belép a jövőbe: Óriási titkokra derül fény a háromnapos technológiai csúcstalálkozón

Aki kimarad, lemarad.

Jövő hétvégén Belgrádban rendezik meg a kontinens legnagyobb technológiai eseményét, a Tomorrow konferenciát. A találkozón a techvilág legnagyobb nevei lesznek ott.

Második alkalommal ad otthont a találkozónak a Štark Aréna. Több mint 10 ezer techrajongót és szakértőt várnak a helyszínre. A témák között egyebek mellett a generatív AI, a kriptovaluták, NFT-k, a web3.0, valamint a világot hónapok óta lázban tartó ChatGPT is jelen lesznek.

A színpadon előad például Jan Halperin, a New York Times bestseller szerzője; Ervin Voloder elismert európai közgazdász, Christina Jan Zang, a Metaverse királynője; Aleksandar Matanović, az ECD társalapítója; Emilija Vuković, a Szerbiai Blockchain Kezdeményezés elnöke és a világhírű közgazdász, bróker Vladimir Đukanović.

Május 13-án este a Pink Floyd legendás tagja, Scott Page, a kriptovaluta közösség tagja is előadással készül.

A konferenciát egyébként februárban Dubaiba is elvitték, ahol több mint kétezren vettek részt, és világszerte 10 ezren követték élőben az előadásokat.

A belgrádi show-ra még kaphatók a jegyek A háromnapos regular pass kedvezményes áron 169 euróba kerül. Ha személyesen nem tudsz részt venni, ne csüggedj, a konferenciát élőben is követheted, a virtuális belépő 49 euróért elérhető! A jegyeket az esemény honlapján, >>ITT<< tudod megvenni.

A zenét a világhírű DJ, a Berling Calling című film főszereplője, Paul Kalkbrenner szolgáltatja. A részletes programot >>ITT<< találod.

Az eseményről a Nyugati Fény is tudósít.

A 2022-es konferencia megnyitójáról néhány képkocka:

Valódi Hírek