Ez már Orbánnak is sok volt? Megszólalt Pócs János, miután botrányos kijelentést tett a szolnoki kalandparkban történt undorító gyermekbántalmazásról

Pócs János mentegetni próbálta a gyermeket bántalmazó karateedzőt.

Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője,

bocsánatot kért vasárnap reggel a Facebook-oldalán,

miután mentegetni próbálta a szolnoki kalandparkban rugdosódó karateedzőt.

A tegnapi nyilatkozatomban volt egy helytelen mondatom, ezért elnézést kérek. Természetesen soha, senkinek nem lehet olyan gyenge pillanata, amikor egy rá bízott gyermeket bánt! Erre nincs mentség!”

– írta a Fidesz politikusa.

A szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról

Mint ismert, kedden tette közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. Facebook-oldalán azt a videót, amelyen a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás látható. Egy „felügyelő” az egyik rá bízott gyermek alá rúgott, aki fejjel a földre esett. A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán arról tájékoztatott: feljelentést tettek a történtek miatt.

A bántalmazott gyermek édesanyja csak az internetre felkerült felvételből értesült arról, hogy mi is történt a szolnoki kalandparkban. A kisfiú anyja később megrendülten nyilatkozott az ügyben.

A jászberényi Yakuzák SE honlapján szerdán jelent meg egy közlemény, amelyben az egyesület elnöke „vállalta a felelősséget”, és posztjáról lemondott. A videó nyilvánosságra kerülése után nem sokkal az érintett kísérő – aki egyben az egyesület vezetője is – közleményt adott ki a Facebookon.

Pócs János meredeket nyilatkozott a szolnoki kalandparkban történtekről

„Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”

– jelentette ki a fideszes Pócs János, aki jászberényi országgyűlési képviselő „minőségében” nyilatkozott a megrázó üggyel kapcsolatban az ATV-nek.

(Pócs János/Facebook)

Valódi Hírek