Kínos hír jött a Magyar Péterék által alapított szervezetről: A DK azonnali választ követel a Tisza-elnöktől

Bodnár Zoltán választ vár a szélsőjobbal kokettáló Magyar Péter részéről.

Fasisztákkal szövetkezett Magyar Péter?

Magyar Péter neve is szerepel a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnevezésű szervezet alapítói között – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Bodnár Zoltán.

A Demokratikus Koalíció politikusa szerint a Tisza Párt elnökének azonnal tisztáznia kell a viszonyát az alapítvánnyal, amely többek között a Mi Hazánk Ifjaival és más szélsőjobboldali szervezetekkel közösen igyekszik megvédeni a Turul-szobrot.

Az ellenzéki politikus arra is felhívta figyelmet, hogy ezen alapítvány kuratóriumában Magyar mellett feltűnik Morvai Krisztina és Schmidt Mária neve is. Bodnár Zoltán sürgette, hogy Magyar Péter haladéktalanul adjon magyarázatot az ügyben.

Bodnár Zoltán bejegyzését alább közöljük:

„A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (melyet a Ne féljetek! Alapítvány működtet, alapítói közt Magyar Péter is szerepel) nem akármilyen társaságban demonstrál majd októbr 23-án.

Bizonyára helyénvaló lenne, hogy Magyar Péter tisztázza viszonyát

egy olyan Alapítvánnyal, amely a Mi Hazánkkal, a Horthy Miklós Társasággal, a Szkíta Egyesülettel, a Magyar Önvédelmi Mozgalommal, Mi Hazánk Ifjaival és más szélsőséges jobboldali szervezetekkel együtt akarja megvédeni a XII. kerületi nyilaspárti, botrányos Turul-szobrot.

Egy olyan alapítvánnyal, amelynek kuratóriumában Magyar Péter mellett ott találjuk Morvai Krisztát és Schmidt Máriát is.

És elvárható az is, hogy a Tisza Párt, jelesül Magyar Péter világosan és egyértelműen állást foglaljon a Turul-szobor ügyében.

Mert hát, hogyan is van ez, kedves liberális, baloldali MP-fan barátaim?”

(Bodnár Zoltán/Facebook)

Valódi Hírek