Gyurcsány: Péniszpolitizálás váltotta fel a nemzeti eszméket a konzervatív oldalon

Gyurcsány Ferenc szerint ideje a haza dolgával foglalkozni a férfi nemi szervek helyett.

Gyurcsány: Elég a péniszpolitizálásból!

A nemzeti politizálást felváltotta a „péniszpolitizálás” a konzervatív oldalon – erről beszélt kedd reggeli Facebook-videójában Gyurcsány Ferenc, aki szerint mindez magyar kuriózumnak tekinthető. A Demokratikus Koalíció elnöke így reagált a Magyar Péter bránerét érintő közéleti habverésre.

Az ellenzéki párt elnöke megjegyezte: a politika magasztos célokat szolgál, ezért méltóságteljesen kell viselkedni, amikor a haza és a nemzet ügyeiről van szó. Amikor úgy gondolják egyes konzervatív politikusok, hogy egy hétig szórakoztatják a nagyérdeműt „nyelvi leleményekkel„, hogy elleplezzék az ordenáré gondolataikat, akkor

tévúton járnak

– jegyezte meg Gyurcsány.

Fel kell tenni a kérdést: rendben van-e az ország, amely azt a visszajelzést küldi az érintett politikusoknak, hogy ez az eljárás jópofa. Az, hogy egyeseknek milyen az arányérzékük, és mennyire tudnak ellenállni a magamutogatásnak, az a maguk dolga – vetette fel a DK elnöke.

Gyurcsány szerint nagy gond, ha mások pénisze fontosabb a haza ügyénél

Gyurcsány tisztában van vele, hogy a választók egy részének tetszik az, ami most a politikában történik, de az

nagy gond, ha a haza dolgait felváltja a férfi nemi szervekkel való foglalatoskodás.

Ez a magyar közélet eltorzulásával jár, amely nem vezet az élhetőbb ország megteremtéséhez – mondta a pártelnök.

Az ország vezetésére jelentkezőknek érteniük kell, hogy nem lehet mocsokban fürdetni a jövő reményét, mert aki így tesz, az előbb-utóbb mocsokban fogja fürdetni az országot is

– hívta fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke azt tanácsolja, hogy térjen vissza a magyar közélet a hazafias politizáláshoz – zárta mondandóját az ellenzéki párt vezetője.

A pártelnök Facebook-videóját alább tudod megnézni:

(Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Valódi Hírek