Megszakad a szív: Hatalmas sírás-rívást rendezett a Fidesznek csápoló két “humorista”

Azért “báncsák” őket, mert hitet tettek a Miniszterelnök Úr mellett.

Csütörtökön a Magyar Hírlap közölt “interjút” a két fideszes “humoristával”, Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel.

Az “interjú” elején mindketten fájlalják, hogy szerintük nem a teljesítményük, hanem a politikai nézeteik alapján kapják a rengeteg támadást, amit nem is értenek, mert szerintük

ők mindkét oldalt osztják a műsoraikban.

Ezek után élcelődnek egyet az MTVA-ban télen történt ellenzéki akciózáson, Bagi pedig kijelenti: “az ellenzék látványosan a botránypolitizálás felé mozdult el.”

Miután kiosztották az ellenzéket, belefogtak a kormánypropagandába:

Nacsa Olivér: “Egész Európában pánikhelyzet uralkodik a liberális oldalon. Körvonalazódik ugyanis az unióban egy markáns választói egység, amely nem kér a jelenlegi elit felelőtlen politikájából. Ez a konfliktus a migráció problémája körül csúcsosodik ki.”

Bagi Iván: “Ez annak is betudható, hogy az emberek egyre inkább nehezményezik, hogy nincs valódi beleszólásuk az európai egyesült államok kialakítása felé haladó brüsszeli politikába. Ezzel szemben a jobboldal üzenete teljesen világos, a normalitás talaján állva fogalmazza meg az erős nemzetek közösségének gondolatát.”

Bagi Iván: “…komoly, egyértelmű liberális médiacenzúra működik Nyugaton”.

És a legszebb:

Nacsa Olivér: “látjuk azt is, hogy stabilan nő a gazdaság, egyre kiszámíthatóbb az élet, bővül a foglalkoztatottság, emelkednek a bérek. Nem túlzás azt állítani: felfelé ívelő pályán vagyunk.”

A “humorista”páros szerint a kivándorlást is csak az ellenzék fújja fel, mert szerintük az a valóság, hogy egyre többen jönnek haza.