Mi lesz ebből? Bomlik a Fidesz, durván nekimentek Orbánnak a budapesti kerületben

Itt a bizonyíték! A SPAR ügyében rongyolt különbözött össze a Fidesz II. kerületi szervezete az országos vezetéssel.

A II. kerületi fideszesek nagyon durván nekimentek Orbán Viktoréknak. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy úgy döntöttek: külön kisbusszal szállítják a vevőket a kormány által támadott Sparba – írta meg a 444.hu.

Pont akkor, amikor áll a bál

Nem tudjuk, a budapesti pártszervezetben hallottak-e arról, hogy Lázár János a nemzetközi céglánc tulajdonosát fenyegeti, vagy pedig annak ellenére is szeretnének szavazókat szerezni a fenti lépésükkel. Mindenesetre hetente buszjáratot indítanak:

csütörtökönként a Sparba, hétfőnként az Aldiba viszik vásárolni a lakókat.

Ők feltehetően szemet hunynak majd afölött, hogy Orbán veje, Tiborcz István épp szeretett volna rámarkolni a Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő élelmiszerláncokra.

Lépett a SPAR a Fidesz súlyos döntése miatt

Mint írtuk, a holland tulajdonú SPAR osztrák leányvállalata – amely a magyar üzleteket tulajdonolja – átalakította működését, hogy Svájcba menekíthesse magyarországi vagyonát.

A cég közölte,

ezzel védekeznek ellene, hogy Orbán Viktor oligarchái rátegyék a kezüket

a magyar piacon második legerősebb élelmiszer-kereskedelmi cégre.

A kisajátítástól való félelem miatt vagyont von ki Magyarországról a salzburgi központú SPAR kereskedelmi csoport. Ennek részeként az észak-olaszországi, a szlovéniai, a horvátországi és az itteni piacon közreműködő svájci leánycégük kezelésébe adták a vagyonkezelési jogok egy részét – közölte Hans Reisch, a multinacionális cégcsoport vezérigazgatója.

Kapcsolódó:

Eljött a bosszú ideje? Már élezik a szablyájukat Nagy Mártonék, bosszút forralnak a SPAR ellen

Valódi Hírek