Karácsony Gergely: El a kezekkel L. Ritók Nórától!

Karácsony Gergely L. Ritók Nóra munkájáról, a rogáni propagandagépezet támadásáról posztolt.

„El a kezekkel L. Ritók Nórától!”

– kezdte friss Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely. A főpolgármester közösségi oldalán rámutatott, hogy a rogáni propagandagépezet most azt az embert vette célba, aki egész életét a legszegényebb sorsú gyermekek megsegítésének szenteli.

Kapcsolódó: L. Ritók Nóra kemény üzenetet küldött a közoktatást szétverő Orbán-kormánynak

Idézzük Karácsony Gergely L. Ritók Nóra védelmében írt bejegyzését

„El a kezekkel L. Ritók Nórától!

Látom, az aljas, hazug és ostoba rogáni propagandagépezet most azt az embert vette célba, aki egész életét a legszegényebb sorsú gyerekek oktatásának, támogatásának szenteli, aki annyi, de annyi szegénysorsú gyereket rángatott ki a nyomor reménytelenségéből tanítással, neveléssel, szeretettel és odaadással.

L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány hosszú évek óta éppen ott dolgozik csodálatra méltó odaadással, ahol arra a legnagyobb szükség van: a gyerekek körében, a magyar mélyszegénységben.

És most ő is célkeresztbe került,

még őt is képes megtámadni a Fidesz-propaganda,

még őt is képesek gyalázni csak azért, mert Magyar Péterék színpadán szerepelt vasárnap, hogy átvegye azt az adományt, ami – teszem hozzá – a legméltóbb helyre került.

A gyomrom felfordul ezektől az aljas trolloktól, de még inkább azoktól, akik az ilyen lejárató akciókat tőlük megrendelik.

A bokájáig nem érnek fel L. Ritók Nórának.

Tudom, ő talán ezt is derűs nyugalommal szemléli, de nekünk dolgunk van azzal, hogy ne engedjük elpusztítani azt, ami érték maradt ebben a hazában, és megvédjük azokat, L. Ritók Nórát és az Igazgyöngy Alapítványt, akik a reményt jelentik a reménytelenségben.”

(Karácsony Gergely/Facebook)

Valódi Hírek