Tudják még fokozni: Orbán-idézettel zsibbasztja a látogatókat egy szabolcsi falu (+videó)

Jánd Orbán Viktor egyik kedvenc mondatával köszönti a látogatókat.

Orbán Viktor egyik kedvenc mondatával köszönti a látogatókat a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében található Jánd. A falu két végén lévő táblán a „No Migration, No Gender, No War” olvasható az „Üdvözöljük Jánd községben” helyett.

A leköszönő „független” (értsd: Fidesz-közeli) polgármester, Asztalos István szerint ennél frappánsabban és egyértelműbben nehezen lehetne összefoglalni korunk legfontosabb kihívásait. Mint azt az ATV Híradójának mondta, a településen még az ellenzék is fideszes (sic!), a lakók 80 százaléka bizonyára egyetért a felirattal. Kár, hogy a többségük nem ért angolul…

Orbán Viktor harca Brüsszellel

Ismert, hogy a miniszterelnök az Európai Unió elfoglalását tűzte ki célul. A múlt héten a CPAC Hungary nevű konferencián is reményeit fejezte ki, miszerint a jobboldal sikert arat a közelgő választásokon. A kormányfőnek nem tetszik, hogy stiklijei miatt az EU a fél szemét mindig rajta tartja. Nem mintha ez akkora örömöt okozna a közösségnek, annak politikusai ugyanis már jelezték, hogy tele van a hócipőjük a magyar miniszterelnök magánakcióival, szívesen megmutatná neki a kifelé vezető ajtót.

Kapcsolódó: Pusztító ukázt adott a magyaroknak Orbán Viktor a konzervatív hacacárén

A béke fontosságát ismételgető, Vlagyimir Putyinnal bazsalygó miniszterelnök rendre élesen bírálja a közösség bevándorlási politikáját. Mint közölte, a magyaroknak senki sem mondhatja meg, hogy kikkel éljenek együtt. Kivéve persze Orbán Viktort, aki tárt karokkal fogja a külföldi beruházásokkal együtt érkező, jellemzően ázsiai vendégmunkásokat.

Kapcsolódó: Gigantikus vihar kerekedhet Orbánék elképesztő húzásából

A genderpropagandáról szót ejtve pár napja jelent meg a kormány új rendelete, amely szerint már nemcsak a könyveket lenne tilos a kirakatba helyezni, hanem bármi mást is, amennyiben az adott termékek homosze*ualitást „népszerűsítenek” vagy ábrázolnak. A gyermekeknek szóló termékek esetében ezeket csak zárt csomagolásban forgalmazhatnák.

„A kormány jogerős bírósági ítéleteket felülírva toldozgatja-foltozgatja a kormányrendelet szövegét, ahelyett, hogy felismerné az LMBTQI-ellenes szabályok teljes abszurditását, és egyszerűen visszavonná azokat. A gyermekek védelmét nem a tilalom szolgálja, hanem a témáról szóló előítéletektől mentes, tárgyilagos és nyitott társadalmi párbeszéd”

– fogalmazott Polgári Eszter, a Háttér Társaság jogi vezetője.

Kapcsolódó: Döntöttek: Minden termékre kiterjeszti botrányos törvényét az Orbán-kormány

(ATV Magyarország/YouTube/Nyugati Fény)

(Kiemelt képünkön Asztalos István, Jánd leköszönő polgármestere, amint épp nyilatkozott az ATV Híradójának)

Valódi Hírek