Becsapott a meteor a karmelitába: Ilyen elegánsan senki nem küldte még el Orbánt a pokolba

Orbán Viktor ezt nem teszi zsebre.

Mint ismert, az elmúlt hetekben sorra buktak bele Orbán Viktor bizalmasai a ped0filbotrányba. Eközben sem az egészségügy, sem az oktatás helyzete nem javult.

Az Országgyűlés megkezdte a tavaszi ülésszakát. Orbán Viktorék hosszú halogatás után végre rábólintottak Svédország NATO-csatlakozására, miközben új köztársasági elnököt választottak.

Ez azonban már nem segít Magyarország nemzetközi megítélésén, korántsem lehet azt mondani, hogy a magyar kormányfőt tárt karokkal várták volna Prágában a V4-es miniszterelnöki csúcstalálkozóra.

Az elmúlt hetek eseményeihez kapcsolódóan posztolt a minap a közösségi oldalán Simkó Edit. A népszerű pedagógus kritikusa Orbán Viktor kormányának, friss Facebook-posztjában is frappánsan küldte el a kormányfőt melegebb éghajlatra.

Kapcsolódó: Keményen odacsapott a népszerű pedagógus Orbánéknak a múzeumi főigazgató kivágása után

Mutatjuk Simkó Edit bejegyzését:

(2024.02.29.)

Tisztelt miniszterelnököm, drága Orbán Viktor!

Morális mélységek és magasságok (nézőpont kérdése) morcos mormotája, aki most majd átvilágít és szigorít! Igen, igen, igen! Ez kell nekünk! Statuáljon! Most mindenki erre vár, önhöz könyörgött a tömeg! Mert én szeretem a gyerekeket, ha néha kicsit kénytelen vagyok egyiket másikat meglegyinteni, vagy nevelőleg megalázni.

Kicsit már meg voltam szeppenve. Kicsit össze voltam omolva. Már éppen kezdtem belecsúszni a statisztikailag mérhető kiábrándulásba, mikor megmentett szerethetően sz*xi, sztyeppéken szárnyaló, majd keményen könyörtelen szavaival.

A szavaival! És én értem, hogy most azokat kell figyelnem, nem a tetteire. Erre int, arra mutat. Mondataiban ott az a megnyugtató semmi, ebben a nagy a kavarodásban. Ön él nemzethy hagyományunk bölcs szólásaival, kedves közmondásaival. Igyekszem átvenni ezt a belső békét,

próbálok én is ebbe menekülni, mint árva gyerek az álomba.”

Novák és Varga visszavonulót fújt

„Novák »lesütött szemű« Katalin és Varga »néma« Judit megbánták tettüket, mint kutya, aki hetet kölykedzett, de nincs bocsánat annak, aki napra megy vajjal a fején. Különösen akkor, ha ezt az áldást Balog »bátorbecsület« Zoltán lelkész úr tette oda, majd Katáját úgy hagyta magára, mint szent Pál az oláhokat.

Nagy konc esett ki a szájukon. Hmm. Négy lába van a lónak, mégis megbotlik. Balog úr persze kegyelettel merevedik jézusi pózba. Hát a Kis-Rigó »kereskedelmikeresztény« László is megirigyelhetné, de ő most épp nem látja a fától az erdőirtást. Gonosz szegedi civilekkel elszaladt a ménes! De majd kiprédikálja őket még a focipályáról is, nemhogy a templomból.

Magyarázkodni meg különösen nem kell. Jobb is ez a csend, csak önig ne érjen a deákné vászna, ne legyen itt fehérségi verseny! Legyen végre nyugalom! Vissza akarok térni apátiám otthonos melegébe.

Van persze egy hatalmas elvárásom: nehogy eltolódjon a hangsúly a valódi gyermekvédelemről, azaz a p€rverz ovisok nemátalkítását propagáló limbaktukról.

A sok kiszolgáltatott zacis, lepukkadt nevelőotthon, hiányzó szakszemélyi, személyi feltételek, családon belüli bántalmazás, családjukból erő-szakosan kiemelt gyerek, nem működő jelzőrendszer, orvoshiány, szétvert védőnői hálózat, generációs szegénységben ragadt gyerekek, szegregáció, iskolabezárások, értelmezhetetlenül alacsony kajapénz….stbstb ne vehesse el a fényt a sz*xuális abúzusokról!

Ehhh, oroszlán nem kapkod legyek után. Ki sokba kap, keveset végez. Ön csak koncentráljon a ped0filokra, akik tutib.zik és liPsik és szoktak színes ruhákban járni, meg ilyenek.

Mennyivel könnyebben megérthetem ebből a lényeget, mint a sok hétköznapi bántalmazásokból. Azokat már megszoktuk, mint medve a vackort. Ha eleget mondja, hogy majd jobb lesz, mi elhisszük, mint áldozati bárány a feltámadását, és a csip-csup problémák már meg is oldódtak. Csak a ped0filokat űzzük, akkor minden rendben lesz. Az abú-zushoz való jog kizárólag az államot illeti.”

Betoppant az új köztársasági elnök

„Az ügyet lezárandó, örömmel vettem az új köztársasági elnököt. Madarat tolláról, embert barátjáról, önt újabb tolláról, tollat főnökéről…jaj, egy kicsit belekavarodtam ebbe a bölcsességbe!

Biztos vagyok benne, hogy idegen tollakkal nem fog ékeskedni, de ön ékeskedhet egy újabb tollal indián főnöki fejdíszén. De régen bölcselkedett már dakota mondásokkal! De tudom, most csak nemzethy mélymagyarral szárnyalunk.

Én önhöz tartozom, mint csigához a nyála, mint főnök fenekéhez az alázatos, szerelmes szolga nyelve.”

Magyar Péter hadrendbe állt

„Lépjünk is gyorsan tovább! Szerencsére Magyar »eddignerbőlélő« Péter épp jókor állt hadrendbe. Alamuszi macska nagyot ugrik.

A bizonytalan szavazóknak, meg a hűtlen híveknek jó lesz gyűjtőpártnak. Vigyáz a szóra, mint disznó a cseresnyés ganéra. Kis ügyesen forgatja, mint Pista a sz@rvető lapátot. Szeretem hallgatni a paneljeit, amiket elmond, így könnyebben tanulom, mit kell gondolni.

Persze az ön szava számít, de ha mégis úgy érezném, rendszerhiba van, akkor is könnyen találok kapaszkodót, meg addig sem kell a szegény gyerekekre gondolnom. Gyenge szív nem bírja a próbát. Azért azt szeretem, hogy néha egy-egy Petőfi idézettel is próbálkozik. Igazi nemzethy érték ő!

Bár kicsit aggódom, de majd Rogán »személyszerintnekemsemmibajomvele« Antal majd kisegíti, mert gondolom személy szerint neki sincs baja Magyar »nemmondsemmit« Péterrel.

Mind az ön kutyájának kölykei. Egy alom, egy akarat. A kutyában a fog vicsorítás is nevetés. A szalonnás közmondást most kihagyom. Vigyáznunk kell az alakunkra!

És el kell árulnom személyes reményemet is. Feltűnt egy újabb támadható nőszemély a Magyar »eddiglufi« Péter interjúkban, mint ezüskanál csillogása a szarkafészekben.

Anikó asszony ideje lejárt? Kinél a papucsra akadnak, azon mást is keresnek. Ő is irányított?

Hát ettől biztosan megvéknyult a szerelme a nagyravágyó asszony után. Fenomenális földrengésléptű férfiideálom, remélhetek?

Tudom, nem mind szűz ki fejére pártát köt, de Önért kötnék! Önt is föl…jaj, egy kicsit elakadtam, ez a qva macska a képzelmeim legjobb pillanatában zavart meg… folytatom, hol is tartottam? Megvan. Szóval, igen, föl.

Fölemlegetném mint Seherezádé csodás tetteinek sorozatát, eposzt írnék Önről. Lehetnék kötelező az érettségin! Ahhhh, a’ madár minden falevélkének örül.

Azért valódi örömöm is volt. Hamar észreveszi magát az okos.”

Demeter Szilárd is képbe került

„Demeter Szilárd is belépett a feladathalmozók sorába. Bátraké a szerencse. Buta liPsik elégedetlenkednek, ahelyett hogy látnák ebben a távlatot, és leszállnának végre a gyermekvédelemről.

Mennyire demokratikusan megkönnyíti a kormány a felemelkedést! Nem támaszt lehetetlen feltételeket! Elég, ha valaki józan távolságra áll a kultúrától, és nyelv… izé… karnyújtásnyira öntől. Kinek Isten barátja, könnyű annak üdvözülni.

Miért ne lehetne ennyi sok intézmény igazgatója? Én is tanítok egyszerre fizikát, törit, magyart és informatikát. És bármiből szakhelyettesítek. Már köteleztek… ööö…felkértek és beiskoláztak a kémia elvégzésére is. Micsoda könnyítés, pár hónap alatt kiképeznek. Értek hozzá máris, mint tyúk a’ takony vágáshoz.”

Egy kérés

„Végezetül volna még itt egy apróság.

Hallom, Gulyás Gergely műtétre vonult vissza. Tisztelettel kérem, ha felvenné a Gertrúd nevet, akkor neki legyen kötelező valami megkülönböztető jelet használni a névazonosság elkerülése végett!

Roskadó rendszerű (a bőségtől természetesen) rozsdalovagom, köszönöm!

Szerelmes rajongással!

Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus

P.S.: Ja, a Mici nagyon gáz, gyermekvédelmi kerekasztalt táncoltat az Országos Közös Akarattal, szakértőkkel; fórumokra jár, ahova csak hívják; valami Üvegbakancs díjra is jelölték (2024.03.06. 19 óra Bolgár Művelődési Ház), hogy hasogatná el a talpát a szilánk, aztán nem járogatna felkavarni ezt a szép, békés országot.

Mit nem képzel a vén hp?

Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!!!

(Edit Simkó/Facebook)

Valódi Hírek