Mi lesz ebből? Hajmeresztő gondolata támadt Bayer Zsoltnak Novákék bukása után (+videó)

Bayer Zsolt az utcára vonulna.

Mint ismert, szombaton lemondott Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter. A döntés annak apropóján született, hogy a két politikusnak nagy szerepe volt egy tavalyi megdöbbentő kegyelmi döntésben.

Ahogy beszámoltunk róla, Novák kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott a volt intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rá bízott gyermekek molesztálásáról.

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László a minap a Sajtóklubban fejtegette a történteket.

Bayer nagy sóhajtások közepette ismertette az elmúlt napok eseményeit, majd a műsor 12. percénél támadt egy megdöbbentő ötlete: erőt kell demonstrálni, mert a publicista szavai szerint a hiénák, meg a csőcselék v*rszagot érez és azt hiszi, eljött a pillanat.

„Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat”

– fogalmazott Bayer, aki mint mondta, szívesen az utcára vonulna március 15-én, hogy ezt demonstrálja.

A műsorban az ellenzék magatartásáról is szót ejtett. Szerinte az érintettek lemondása után most megpróbálják az egész történetbe a miniszterelnököt, a Fideszt, valamint a kormányt „belekeverni”.

Mondandója azért is különös, mert épp Varga Judit exférje, Magyar Péter beszélt a minap arról, hogy egy kegyelmi döntést nem a köztársasági elnök, vagy az igazságügyi miniszter hoz meg önállóan. Meglátása szerint az érintett ügyről is komoly egyeztetések folyhattak a háttérben.

Kapcsolódó cikk:

Rogán is üzent Novák Katalinnak: Páros lábbal szállt bele a kormánypropaganda a köztársasági elnökbe

Most jön a legrosszabb? Megszólalt az Orbán-rendszert kutató történész a Novák–Varga páros bukása után

Valódi Hírek