Ennyire nagy a baj? Bayer Zsolt kétségbeesett döntést hozott a ped0filbotrányra reagálva

Pánikolnak? Bayer Zsolt demonstrálna.

Miután Novák Katalin és Varga Judit (és immáron Balog Zoltán is) belebukott a kegyelmi botrányba, Bayer Zsoltnak megdöbbentő ötlete támadt. A fideszes publicista március 15-én egy utcai erődemonstrációt akar tartani. Szerinte a „hiénák” és a „csőcselék” szagot fogott, de be akarják bizonyítani nekik, hogy „rohadtul nem jött el a pillanat”.

Mindenesetre Bayer Zsolt fejében megszületett az ötlet, amelyet a minap a Sajtóklubban is felemlegetett Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András.

Néző a Bibliából idézett, majd közölte: ha elég okosak, ravaszak, harciasak és március 15-én összehoznak egy kisebb tömeget, akkor ebből az egész történetből talán győztesen kerülhetnek ki.

Pénteken demonstráció volt Budapesten

Akár vonulnak Bayerék, akár nem, pénteken óriási tömeg gyűlt össze a Hősök terén a ped0filbotrány ellen, ami komoly üzenet az Orbán-kormánynak. A tüntetést a hazai influenszerek szervezték és rengeteg magyar híresség támogatta őket. A demonstrációról sok felvétel készült, párat összegyűjtöttünk.

Eközben a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtésbe kezdett a közvetlen köztársaságielnök-választásért. Vasárnapi információk szerint már több mint 50 ezer ember aláírta a petíciót.

Emellett a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös tüntetést szervez a közvetlen köztársaságielnök-választásért február 25-ére a parlament épülete elé. Másnap, február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, amelynek során Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak a képviselők.

Kapcsolódó cikk:

Curtis a közösségi médiában magyarázkodik, miért nem ment el a pénteki gigatüntetésre

Valódi Hírek