Annyira retteg a Fidesz Dobrev Klárától, hogy Polt Péter már intézkedett is

És még rájuk mondják, hogy „erős férfiak”.

Dobrev Klára május 2-án vasárnap jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjeként indul az előválasztáson. A politikus azt mondta: készen áll arra, hogy legyőzze Orbán Viktort és velejéig romlott rendszerét.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerdán egy Facebook-posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fidesz mennyire retteg a hatalom elvesztésétől:

„Vasárnap bejelentkeztem a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének. 48 óra sem telt el, és Polt Péter gyorsan meghálálja gazdája bizalmát: Budai Feljelentő Gyulának máris beszámol arról, hogy szorgalmasan nyomoz ellenem.

Csak hajrá! Pontosan tudtam, hogy beindul az államgépezet, ezért csinálták ilyenre. Azt tudtam, hogy rettegnek tőlem, na de hogy ennyire?:) Rájuk mondják, hogy „erős férfiak”? Ugyan már…”

Budai Gyula írásbeli kérdésére válaszul Polt Péter legfőbb ügyész azt közölte: a Központi Nyomozó Főügyészségen 2021. január 26-án tett feljelentés alapján a rendőrség tartozás fedezete elvonásának bűntette miatt nyomozást rendelt el.

Valódi Hírek