Tudja még fokozni: Brutálisan felpaprikázta a szélsőséges közönségét Deutsch Tamás

Deutsch Tamás a CPAC Hungary színpadára lépett, beszédet mondott.

Mint arról beszámoltunk, idén is megrendezik Budapesten a CPAC Hungaryt, azaz a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemboriját (jelentése cserkésztalálkozó, de a kormánypárti véleményvezérek előszeretettel használják ezt a szót a rendezvényre – a szerk.). 2024-ben immár harmadik alkalommal, ezúttal április 25-én és 26-án kerül sor az eseményre.

Kapcsolódó: „Meglepi!” Igazi botrányhős tart Magyarországra Orbán meghívására

Orbán Viktor csütörtökön mondott beszédet a konferencián, 5 lépést emlegetett, amellyel szerinte a progresszívek már-már világuralomra törnének. Mondandójától a hallgatóság felének minden bizonnyal kikerekedett a szeme.

Pusztító beszédéről >>ITT<< írtunk részletesen.

Deutsch Tamás a CPAC Hungary színpadán

Semmi ok a kishitűségre, nem szabad elfogadni a progresszívek hatalmi játékszabályait,

„elzavartuk a kommunistákat, elbánunk velük is”

– mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője a CPAC Hungary második napján, pénteken Budapesten.

A politikus egy sikeres európai szuverenista fordulat feltételei között első helyen jelölte meg, hogy a június 9-ei EP-választásokon a szuverenista (értsd: szélsőjobboldali, kirekesztő) erők a lehető legtöbb mandátumot szerezzék meg, ki-ki a maga hazájában. A változáshoz erő kell, amely a mandátumok kétharmadának megszerzésével érhető el az EP-választásokon – fogalmazott Deutsch Tamás.

Kapcsolódó: Ég a ház Orbánéknál? Rendkívül megrémült Deutsch Tamás

A brüsszeli változások második feltételének nevezte, hogy az európai parlamenti választások után erős együttműködés jöjjön létre a szuverenista erők között. Ez a Fidesz és a KDNP EP-képviselőin nem fog múlni –jegyezte meg.

Végül Brüsszelben az kell a változáshoz, hogy a szuverenista erők minél több országban kormányzati pozícióba kerüljenek – közölte, hozzátéve, hogy minden tagállamban le kell győzni a progresszív-liberális pártokat.

Azért tudjuk ezeket a célokat elérni, mert

az erő velünk van

– fenyegetőzött Deutsch Tamás. A fideszes poltikus – aki a konzervatív világ egyik legrangosabb nemzetközi fórumának nevezte a rendezvényt –, szerint mi, akik kénytelenek voltunk évtizedekig kommunista diktatúrában élni, meglehetősen jól ismerjük a totalitárius rendszerek természetét. Megjegyezzük: persze, hiszen Orbánék ”jóvoltából” ma is hasonlóban élünk.

„Hátszélben is már kilométerekről megérezzük az ilyen rezsimek szagát”

– mondta, hozzáfűzve, hogy szerintük a progresszív liberálisok egy új totalitarizmust (elnyomást – a szerk.) hoztak létre.

Sorosozott egy sort

A progresszívek újítása a kommunistákhoz képest az, hogy előbb az állami főhatalom legfontosabb elemeit kiszervezték a radikális aktivistáikból álló, úgynevezett civil szervezetekhez, az NGO-khoz, a mainstream médiához, a tényellenőrökhöz, az érzékenyítőkhöz, majd azt a Soros-hálózat, „a nyílttársadalom-kommandó” kizárólagos hatalomgyakorlását jogilag is körülbástyázták (sic!) – fejtegette.

A kommunista totalitarizmushoz hasonlóan kegyetlen következetességgel és mézes-mázas stílusba burkolt kíméletlenséggel teremtették meg a kizárólagos hatalomgyakorlás rendszerét – vélekedik a k0kaint hírből sem ismerő Deutsch Tamás. A progresszívek is létrehozták az addig beszélt normális nyelvtől eltérő, „politikailag korrekt nyelvezetet”, és annak használatát kötelezővé tették – fogalmazott.

Úgy folytatta, agresszív ideológiai hegemóniát hoztak létre, csak egyféle világmagyarázat, csak egyetlen igazság létezhet – mondta ezt az egyébként mindent leuraló Fidesz kulcsembereként. Harmadikként az emberek együttélésének természetes szövetét szétszabdalva kijelölték a társadalom vezető erejét, amelyik mindenki máshoz képest többletjogosítványokkal rendelkezik – vélekedett.

Megjegyezte, szerinte a kommunistáknál ez a munkásosztály volt, a progresszív-liberálisoknál a Soros-hálózat és az NGO-k világa.

Végül a jogot és az állam teljes működését kizárólagos hatalmi törekvéseik szolgálólányává tették – fűzte hozzá a mondandójához.

Deutsch Tamás értékelése szerint jogállami vádaskodásaik (?!) árnyékában a valóságban felszámolják a jogállamot. Kitért arra is, hogy az elmúlt évtizedekben a progresszív baloldali erők két dolgot mantráztak. Azt, hogy ők az „überokosak”, míg a szuverenisták szellemi képességei nem túl optimálisak, valamint hogy ők a szupererősek, a szuverenisták pedig nem tudnak nyerni – vélekedett a fideszes politikus.

A progresszívek úgy tartják, rajtuk kívül mindenki tudatlan, csak ők vannak annak a tudásnak a birtokában, hogyan éljük az életünket, mit gondoljunk a háborúról, a migrációról, a klímaváltozásról, a családról vagy a genderkérdésről. Aki pedig a progresszív kánontól eltérően gondolkodik, mindenekelőtt lesajnálják vagy megbélyegzik, kirekesztik vagy egyszerűen lefasisztázzák – siránkozott Deutsch Tamás.

A közelgő választásokról

Mint azt a minap írtuk, Orbán Viktor hétfőn titokban, egy Veszprém vármegyei magtárban tartotta meg a kampánynyitóját. Erre reagált a közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke hangsúlyozta, hogy a titkos kampány pontosan olyan, mint Orbán Viktor becsülete, mint rendszerének lényege: hazugság.

Kapcsolódó: Dobrev Klára nyíltan, Orbán Viktor titokban tart kampányrendezvényeket

A hétvégén az egész országban megkezdte az ajánlásgyűjtést a DK–MSZP–Párbeszéd szövetség. A baloldali–zöld koalíció már korábban megállapodott, hogy közös jelöltekkel vág neki az önkormányzati és EP-választásnak.

Hétfőn publikálta legfrissebb közvélemény-kutatási adatait a kevés komolyan vehető és hiteles intézetek egyike, a Závecz Research. A június 9-én esedékes európai parlamenti választások előtt az intézet felmérte, melyik párt és pártszövetség listája hogyan áll a választók körében.

Eszerint a Fidesz minden korábbinál rosszabbul szerepelt áprilisban. A szavazókorú népesség 25 százaléka, de még a biztos pártválasztóknak is mindössze 33 százaléka szavazna a Deutsch Tamás vezette Fidesz-listára.

A kormányzó párttól mindössze 7 százalékkal van elmaradva a Dobrev Klára által vezetett szociáldemokrata-zöld koalíció. A baloldali szövetség 26 százalékon áll a pártválasztók között.

Kapcsolódó: Nagyot bukott a Fidesz, Dobrev Klára listája már 26 százalékon áll

A CPAC Hungary-ról felvétel is készült

(Hír TV/YouTube/MTI/Nyugati Fény)

Valódi Hírek