Gigantikus oltást kapott Orbán Viktor cimborája: Irgalmatlanul beszólt Orbán diktátor példaképének az EU egyik vezetője

Mindeközben Orbán Viktor március 15-e alkalmából Brüsszellel hadakozott.

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az X-en (egykori Twitter) „gratulált” Vlagyimir Putyinnak az elsöprő (?) választási győzelméhez.

Természetesen cinikusan, a közösség vezető politikusának ugyanis esze ágában sem volt szívből jövő jókívánságokat küldeni az agresszornak, akinek hála Oroszországban

„nincs ellenzék, nincs szabadság, nincs választási lehetőség”.

Oroszországban március 17-én tartják a választásokat, ahol Putyin valószínűleg ismét győzelmet arat majd. Az orosz elnök már 23 éve (sic!) áll az országa élén különböző címeken, és ezzel ő a leghosszabb ideje hatalmon lévő orosz vezető Sztálin halála óta.

Kapcsolódó: Teljesen megőrült Vlagyimir Putyin? Figyelmeztetést küldött, készen áll az atomháborúra

Mint írtuk, az orosz állami tévében is beszámoltak Orbán Viktor és Donald Trump találkozójáról, a magyar miniszterelnök nyilatkozatáról, miszerint az exelnök újrázása esetén

egy fillért sem fog adni Ukrajnának” a háborúra.

A kormányfő szerint az Egyesült Államok példáját követné Európa, a konfliktus pedig „így megoldja önmagát„.

Az orosz elnök füleinek bizonyára zene volt Orbán Viktor nyilatkozata. Várhatóan a magyar kormányfő március 15-i beszédének minden szavát inni fogja Putyin, Orbán ugyanis csak egy dologra volt képes a nemzeti ünnepen: a Nyugat ócsárlására.

Szerinte minden rossz Brüsszelből jön, így annak „bevételére” készül.

Úgy tűnik, töretlenül bízik még megmaradt szövetségesei sikerében, pedig holland cimborája, Geert Wilders is épp készül bedobni a törölközőt, Donald Trumpot pedig az amerikai szavazók jelentős része legszívesebben világgá kergetné.

Kapcsolódó: Szorul a hurok Trump körül, egy sor pert indítottak a kivágásáért

(Charles Michel/X/Nyugati Fény)

Valódi Hírek