Most tört ki a botrány: Orbán Viktor durván megfenyegette a kritikus magyarokat március 15-én (+videó)

Orbán Viktor és emberei különböző praktikákkal toborozták az embereket a beszédre.

Orbán Viktor március 15-e alkalmából Budapesten a Múzeumkertben mondott beszédet. A Fidesz a jelek szerint minden követ megmozgatott, hogy az eseményre csábítsa az embereket. A minap írtunk arról, hogy sms-ekkel és egy könnyfakasztó videóval toborozták a lakosságot a miniszterelnök szónoklatára.

Kapcsolódó: Röhögjünk vagy sírjunk? Agyrohasztó videóval agitálják az embereket Orbán Viktor ünnepi beszédére

A miniszterelnök szereplése előtt egy rövid folklórműsort tekinthettek meg a jelenlévők. A Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőin a Nemzeti Dalt is elszavalták.

Orbán Viktor a mikrofonnál

A kormányfő első körben felelevenítette az 1848 márciusában történteket.

Szerinte mellesleg már ekkor megtörtént az első békemenet (sic!).

Mint mondta, a mai nyugati világ azt hirdeti, az emberi élet, de legalábbis a politikai élet legfontosabb kérdése, hogy milyen világot hagyunk a gyermekeinkre.

Ez kolosszális tévedés Orbán Viktor szerint,

aki elsődlegesnek szempontnak azt tartja, hogy milyen gyermekeket hagyunk a világra.

176 éve azért egyenesedtek fel, és álltak ki a haza szabadsága mellett a magyarok, mert 1848 hőseinek szülei hazaszerető gyermekeket neveltek – hangoztatta a kormányfő.

A márciusi ifjak felmenői tudták, hogy a haza örökös fenyegetettség árnyékában él. Nem elég nagy, nem elég számos, nem elég gazdag, mindezek nem garantálhatják a fennmaradását. A hazát kizárólag polgárai szeretete, a szívek ereje tartja fenn

– fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint ez tesz minket különlegessé.

Nem maradhatott el a nyugati világra való mutogatás, Orbán szerint ott emberek milliói gondolják azt, hogy nem kell tekintettel lenniük senkire és semmire, háborúkat robbantanak ki, világokat rombolnak le, országhatárokat rajzolnak át (ennek kapcsán mutogathatna cimborájára, Vlagyimir Putyinra is – a szerk.).

A miniszterelnök szerint azonban „mi jövünk valahonnan, és tartunk valahová„.

Nem engedi el a Nyugatot

Történelmünk egyik legkiemelkedőbb eseményének évfordulóján Orbán továbbra is a Nyugatra mutogatott, ott ugyanis szerinte azt képzelik, hogy az ember „csak úgy van„.

És mit nem merészelnek, azt hiszik, kizárólag az ember szabad választásán múlik, hogy melyik államnak lesz a polgára, ők döntik el, hogy férfiként vagy nőként élnek, a család az, amit kitalálnak maguknak, a haza pedig a működési terület – hangoztatta lázálmait.

Orbán szerint a magyarok nem ebben hisznek, ő azonban „tudja”, mit akar a magyar.

„Mi tudjuk, ha egyedül állsz a világban, nem szabad vagy, hanem magányos”

– fűzte hozzá erősen propagandaszagú gondolatmenetéhez Orbán Viktor, visszakanyarodva a márciusi ifjakhoz.

Katedrálist építünk – fogalmazott homályos szónoklatában a kormányfő, hozzátéve, hogy 1848 hősei is kemény harcot vívtak azért, hogy „ma itt lehessünk„.

Volna itt még egy kis munka

Európa napjainkban egyre hangosabb – mondta Orbán , aki szerint a kontinens népei Brüsszeltől féltik a szabadságukat, épp úgy, mint Petőfi Sándorék idejében (sic!).

Véleménye szerint a belga fővárosból

„olyasmit akarnak ránk kényszeríteni, amire nem áll rá a magyarok keze”.

Nem maradhatott ki a paranoid, pszichiátriai esetnek tekinthető miniszterelnök beszédéből, hogy a magyarokat szerinte háborúba akarják kényszeríteni, a magyar gyermekeket átnevelnék (sic!!!), és még migránsokat is küldenének Brüsszelből.

Mint mondta,

„mindenki azzal jár jól, ha békén hagy bennünket”.

Hozzátette,

„el kell foglalnunk Brüsszelt”, hogy megőrizzük Magyarország szuverenitását.

„Itt az ideje, hogy a helytartó tanács Brüsszelben is reszketni méltóztassék”

– fenyegetőzött Orbán Viktor.

Szerinte becsaptak minket, ideje lázadni, és bár úgy véli, a lengyeleket elsodorta, „a Soros-féle baloldal szökőárja”, de több szomszéd észbe kapott.

„Szuverenista fordulat előtt állunk Amerikában és Európában (…), megnyithatjuk a nyugati nemzetek új, nagy korszakát, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számítását.

Mindenki, kivéve azokat, akik kiírták magukat a történelemből, akik megszegték, a nemzet szolgálatára tett esküjüket. (…)

Nekik az árulók sorsa jut majd!”

– fenyegetőzött Orbán eme jeles napon (is).

A miniszterelnök szerint mindenkinek döntenie kell, bár beszédében csak két választási lehetőséget emlegetett, szerinte pedig a Fidesz mellé állás jelenti a haza melletti kiállást is. Ezzel tehát kitaszította a nemzet soraiból azokat, akik nem a miniszterelnök politikáját támogatják

Kapcsolódó: Megreccsent a Fidesz: Több szavazót vesztettek, mint amennyi Debrecen teljes lakossága

(Magyarország Kormánya/Facebook)

Valódi Hírek