Ez most komoly? Röhejes indokkal szállt bele a Fidesz-média Magyar Péterbe

A Fidesz-média a jelek szerint nem „csípi” Varga Judit exét.

Mint ismert, Varga Judit lemondása után exférje a közösségi oldalán teregette ki a Fidesz legféltettebb titkait. Magyar Péter napi 2-3 posztban döngöli a földbe Orbán Viktor rendszerét, felfedve olyan részleteket, amelyeket a kabinet minden bizonnyal inkább nem hangoztatna.

Magyar már korábban jelezte, hogy tetteiért Rogán Antal propagandagépezete megpróbálja majd a sárba tiporni, a kormánypropaganda kígyót-békát kiált rá, árulónak fogják titulálni.

Kapcsolódó: Ez már a vég kezdete? Rogán propagandagépezete teljes letámadást indított az újfideszesek ellen

Várakozásaihoz híven a fideszes propaganda keményen beleszállt. Egy interjúban viselt órája miatt szedték elő, nem mintha Orbán emberei nem milliós értékű ketyegőket viselnének még alvás közben is.

A Mandiner a minap azt fedezte fel, hogy Magyar az utóbbi napokban rendre hozzászól mások bejegyzéseihez. Mi több, még a miniszterelnök szombati beszédét is kigúnyolta.

Ennek ellenére Varga exférje a saját posztjainál letiltotta a kommentelés lehetőségét, ez pedig a jelek szerint szíven ütötte a kormányfő híveit. Egyébként arra is kitértek, hogy Magyart nem is a teljesítménye miatt tartották számon, hanem mert az egykori igazságügyi miniszter férje volt, felmenői között pedig több híres név is felfedezhető.

Magyar a ped0filbotrány kapcsán robbantott

A Fidesz 14 éves uralmának botrányai között minden bizonnyal toplistás a kegyelmi ügy, amely Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán visszavonulóját eredményezte (eddig). Legutóbb épp az egykori miniszter, református püspök Balog pénteken jelentette be, hogy lemond a zsinati elnöki posztról.

Varga Judit exférje hétfőn elsöprő bejelentést tett

Magyar Péter egyeztetni kezdett a bicskei áldozatok jogi képviselőjével, Gál Andrással.

Az ügyvéd pár napja Gyurcsány Ferenc podcastjében beszélt az esetről. Mint mondta, a kegyelem nagyon összetett dolog, nincs konkrét „csomag” rá. Gál András az interjú során részletekbe menően magyarázta el a történteket.

Valódi Hírek