Ez már a vég kezdete? Rogán propagandagépezete teljes letámadást indított az újfideszesek ellen

A Magyar Nemzet is beleszállt az aranyifjakba?

Az elmúlt napokban Magyar Péter, Varga Judit volt férje borította a bilit Orbán Viktor belső köréről. A NER működését belülről ismerő ügyvéd kíméletlenül nekiment a fideszes aranyifjaknak.

Magyar leplezetlenül kimondta, hogy a kormányzati kommunikációért felelős Rogán Antalnak távoznia kell a kormányból. Egy másik posztjában arról írt az üzletember, hogy a hétvégi miniszterelnöki évértékelő beszédhez ő is fog témát szolgáltatni.

Varga Judit exférje múlt heti bejegyzésében arról írt: Rogán Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke mögé bújik. Magyar szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét komoly kapcsolatok fűzik a korrupció miatt megbukott végrehajtói főnökhöz, Schadl Györgyhöz.

Mindemellett Tiborcz Istvánt is felkérdezte Varga volt férje. A miniszterelnök vejére „István”-ként utalva arra kíváncsi: mi a „titka”, hogy a fél ország a nevére lett íratva.

A rogáni gépezet is kapcsolt, keményedik a Magyar Nemzet

A fideszes propagandát toló Magyar Nemzet kétértelmű cikket közölt kedden. Ebben a feltörekvő újfideszeseknek üzentek.

A portál ugyanis arra hívta fel a figyelmet, hogy „baljós árnyak” jelentek meg. Szerintük a NER-ben feltűnt egy olyan fiatal – vagy már nem is olyan fiatal –

középvezetői réteg, akik nem bizonyultak méltónak Orbán bizalmára.

Megfogalmazásuk szerint a „kicsi huszárok” elfelejtették, hogy ki emelte fel őket, ebből pedig baj lehet. Védekezni kell ellene, hogy ezek az opportunisták ellepjék a kormányzati rendszereket – olvasható a miniszterelnököt mosdató cikkben.

(Magyar Péter / Facebook)

Valódi Hírek