Kitálalt Varga Judit exférje: Magyar Péter szerint jön a megtorlás, kegyetlen bosszút állnak Rogán Antalék

Varga Judit volt férje pontosan tudja, mire számíthat.

Magyar Péter lemondott tisztségeiről a Fidesz ped0filbotránya miatt

Ahogyan azt a Nyugati Fényen megírtuk, Varga Judit volt férje, Magyar Péter, a Magyar Közút és a Volánbusz igazgatóságának tagja Varga lemondása után szombaton közölte, hogy lemond mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, valamint szintén lemond a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságáról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak – közölte.

Kapcsolódó: Most szabadul el a pokol: Megszólalt Varga Judit exférje, és mindenről borított

„Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak”

– írta.

Amikor már nincs hova hátrálni

Magyar Péter vasárnap újabb bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amelyben arról írt, hogy bejelentése után rengeteg barátját foga elveszíteni, de hozzátette: a szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.

Bejegyzésében felhívta rá a figyelmet, hogy a rendszert jól ismeri, tudja mi fog következni: Orbán Viktor és Rogán Antal propagandagépezete szemében a mai naptól egyszerre lesz „áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háborúpárti”.

Arra kérte az embereket, senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

Magyar Péter bejegyzését, – amelyhez Romhányi József Lepketánc című versét mellékelte – változtatások nélkül alább közöljük:

„Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási,

de van, amikor már nincs hova hátrálni.

Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok.

KAPCSOLÓDÓ: Elszabadította a belpolitikai poklot

Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy

nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

Sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodtam meg. Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat.

Harmadrészt pedig, bárki bármit is állít, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért.

Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a »találmányából szerzett« milliárdokat.

Ne féljetek!”

„A mostani eset végtelenül egyszerű, született egy rossz döntés, valószínűleg többen is hibáztak. Ilyenkor nem titkolózni kell és terelni,

hanem magyarázatot adni, elnézést kérni, és ha lehet, valahogy jóvá tenni”

– írta korábban a Novák Katalin kegyelmi döntése nyomán kitört ped0filbotránnyal összefüggésben.

Balog Zoltán neve is előkerült a ped0filbotrányban

Mint ismert, szombat délután egy előre rögzített, az M1-en sugárzott videóban jelentette be lemondását Novák Katalin, a ped0filbotrányba belebukott köztársasági elnök.

Novák lemondásával egy időben Varga Judit is bejelentette távozását a közéletből. A volt igazságügyi miniszter volt az, aki felterjesztette a ped0filbotrányban érintett igazgató ügyét eltussolni próbáló vezetőhelyettes kegyelmi kérvényét. Varga Juditot a Fidesz EP-képviselőjelöltjeként kívánta indítani a kormánypárt. Varga jelöltségéről és országgyűlési képviselői mandátumáról is lemondott.

Magyar Péter kemény kritikákkal illette az Orbán által felépített, hűbéresküre épülő rendszert. Novák Katalin és Varga Judit lemondására reagálva nem fogta vissza magát, úgy osztotta ki a NER-t, ahogy az utóbbi időben kevesen.

Vasárnap megírtuk, hogy újabb magas rangú fideszes politikus neve került elő a ped0filbotrányban. Kiderült ugyanis, hogy a bicskei gyerekotthon ped0fil igazgatója a bronz érdemkeresztet 2016-ban Novák Katalin tanácsadója, Balog Zoltán akkori miniszter javaslatára kapta meg.

Óriási tüntetésre készülnek az Orbán-rendszer ellen

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök szombaton jelentette be, a DK azt kezdeményezi, hogy közvetlenül az emberek döntsenek az új köztársasági elnökről. Magyarország három legutóbbi köztársasági elnökéről is Orbán Viktor döntött és tudjuk, hogy mi lett a vége – mutatott rá az árnyékkormány vezetője. A DK petícióját >>ITT<< írhatod alá.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be, hogy nagyszabású tüntetésre készülnek két hét múlva. A Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében 19 pontban sorolta fel, miért kiemelten fontos, hogy két hét múlva vasárnap valamennyien elmenjünk tüntetni a Parlament elé.

(Magyar Péter/Facebook)

Kapcsolódó:

Mi történt? Lázár János egészen furcsa dolgokat művelt Novák Katalin lemondása után (+fotók)

Rendkívüli: Gyurcsány Ferenc tüntetést jelentett be a közvetlen elnökválasztásért

Most szabadul el a pokol: Megszólalt Varga Judit exférje, és mindenről borított

Rendkívüli: Lemondott Novák Katalin

Valódi Hírek