Rendkívüli: Betörték a budapesti Fidesz-iroda ablakát a ped0filbotrány után (+fotó)

De nem félnek.

Agresszív támadás érte a józsefvárosi Fidesz irodáját – tudatta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Orbán Viktor pártja csütörtökön.

Hozzátették: „sunyi módon” valakik betörték az ablakát.

Bejegyzésük szerint „ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket”.

Bejegyzésüket alább közöljük:

„❗Agresszív támadás érte a helyi Fidesz Irodánkat❗

Sunyi módon valakik betörték az ablakát. Ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

Jámbor András Szikra mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt (amiért két évre elítélték), Pikó András kollegája kurv*knak nevez háromgyermekes anyukákat, a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgy is megb…ak. Ez a helyi baloldal.

Pikó András és Jámbor András szélsőbaloldali antifa bandái folyamatosan hergelnek a jobboldali közösségek ellen. Meg akarnak félemlíteni minket, hogy ne beszéljünk arról, hogy külföldi érdekek mentén, külföldi pénzekből és külföldi szavazókkal akarják elcsalni ezt a választást is.

De mi nem félünk, mert nekünk Józsefváros az első!”

(Józsefvárosi Fidesz/Facebook)

Valódi Hírek