Magyar Péter akcióba lendült hétfőn délben: Itt az elsöprő bejelentés

A Fideszből kiábrándult Magyar Péter továbbra sem fél, újabb Facebook poszt érkezett.

Folyamatosan beszámolunk a férfi Fidesz-kormányzattal szembeni kemény fellépéséről. A jobboldali ügyvéd azután tűnt fel, miután volt felesége, Varga Judit lemondott a bicskei ped0filbotránnyal összefüggésben. Az üzletember elmondta: nem szeretne olyan országban élni, ahol a valódi felelősök nők szoknyái mögé bújnak.

KAPCSOLÓDÓ: Beleszállt a Fidesz-média

A jogász megszólalásai miatt komoly pánik tört ki a Fideszben. Orbán Viktor a ped0filbotrány után történt lemondásokat egészen az évértékelő beszédéig nem kommentálta: egy hétig hallgatásba burkolózott. Orbán Várkert bazárban lezajlott megszólalásában csak a két vezető politikusa, Novák Katalin és Varga Judit lemondását érintette, utóbbi exférjének megszólalásait azonban nem.

Magyarnak komoly bizonyítékai vannak a Fidesz-kormány által elkövetett bűncselekményekről. A férfi elmondása szerint Rogán Antalnak távoznia kell a kormányból, mert méltatlan az emberek képviseletére.

Magyar Péter friss bejegyzésében a bicskei áldozatok védelméért szólalt fel

Egyeztetésbe kezdett Magyar a bicskei áldozatokat képviselő Gál András ügyvéddel – számolt be róla a másfél hete lemondott Varga Judit exférje. A Fideszből kiábrándult üzletember bejelentette: szócséplés helyett tettekre van szükség a gyermekm0lesztálásban érintettek védelme érdekében.

Magyar Péter bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét.

Rengeteg szörnyű sors, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozatok, rosszul működő állami rendszerek, alulfizetett szakemberek és hosszú évekig elhúzódó jogi eljárások.

Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett,

hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól.

#nemfélünk

(Magyar Péter/Facebook)

Valódi Hírek