Óriásit villantott Szijjártó: Méregdrága csukában érkezett a kormányülésre (+fotók)

Eközben Budapesten fontos események zajlanak.

Mint írtuk, kihelyezett kormányülést tartanak Orbán Viktorék Sopronbánfalván.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azonban csavart egyet a napirendi pontokon, ő ugyanis futással indította a napot.

A tárcavezető hétfőn a közösségi oldalán osztott meg pár képet a vidéki hacacáréról, amelynek egyik kulcstémája Svédország NATO-csatlakozása lehet. Szijjártó nem öltözte túl az eseményt, sportos szerelésben pózolt a Facebookra feltöltött fotókon, ám szürke cipőjét sikerült beazonosítania az Indexnek.

Miért olyan különleges Szijjártó Péter cipője, hogy még külön fotó is készült róla?

Szijjártó egy Jordan 1 Retro Hight OG-t visel, amelynek

az ára jelenleg 100 ezer forint körül mozog.

Mindeközben Budapesten összeült az Országgyűlés.

Mint írtuk, rendkívüli parlamenti ülést kezdeményezett Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról az MSZP. Az indítványhoz a demokratikus ellenzék összes parlamenti pártja, így a DK, a Momentum, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd is csatlakozott.

A tanácskozás délután 1 órakor kezdődött napirend előtt felszólalásokkal, és bár a fő téma az északi ország NATO-csatlakozásának ratifikációja, az ülésen szóba került Novák Katalin hatalmas botrányt okozó döntése. A köztársasági elnök kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon pedofil intézményvezetőjének helyettesét, aki t falazott az igazgatónak.

Kapcsolódó cikk:

Novák Katalin lemondását követelik a parlamentben az ellenzéki képviselők

Valódi Hírek