Valami nem klappol Tóth Gabiékkal: Különös dolog történhetett a gerlepárral

Zűr van az Édenben?

Különösen viselkedett Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában – szúrta ki a minap a blikk.hu.

Mint megjegyezték, a két híresség a szünetekben sem szakított egymásra időt, és miközben a Fricska Táncegyüttes tagja a szokásoktól eltérően a háttérben várta ki a műsor végét, Tóth Gabi az este folyamán egy hatalmas stábbulin is részt vett, a partiról pedig több Instagram-sztorit készített.

A történet érdekessége, hogy az énekesnő táncoslábú szerelme helyett

egy másik férfival ropta a parketten.

A felvételekből azonban nem derült ki, hogy Papp Máté Bence is jelen volt a bulin, vagy sem. Annyi azonban biztos, hogy a hangulat fergeteges lehetett, az énekesnő többször magához ragadta a mikrofont.

Mint ismert, Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be a válásukat. Az énekesnőt némi sikertelen titkolózás után lencsevégre kapták új szerelmével, akivel nemrég színpadra állt, majd közösen előadták az Átkozott nyár című dalt – a híresség saját bevallása szerint legújabb száma az elmúlt hónapok történéseiről szól.

Mindeközben volt kedvese, Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon közel kerültek egymáshoz a Dancing with the Stars forgatásain, ráadásul végül a táncosvetélkedőt is megnyerték, egyik koreográfiájuk közben pedig

egy puszi is elcsattant közöttük.

Kapcsolódó cikkek:

Tóth Vera a húga válásáról vallott – Elszakadt nála a cérna

https://nyugatifeny.hu/2023/12/04/kinos-toth-gabi-csipkelodott-volna-toth-andival-de-visszafele-sult-el-a-fegyvere-video

Valódi Hírek