Videóval: Tóth Gabi előbújt szerelmével, és végre hivatalosan felvállalták kapcsolatukat

Erre várt a fél ország!

Tóth Gabi vasárnap késő este, 23 óra előtt 10 perccel lépett színpadra az elmúlt hetek egyik leginkább várt produkciójával, amelyet párjával, Papp Máté Bencével adott elő a Sztárban sztár leszek! színpadán. A szerelmesek első alkalommal léptek fel úgy, hogy felvállalták kapcsolatukat, és a produkció is a szenvedélyes érzelmeiket volt hivatott szimbolizálni.

Figyelemre méltó tény, hogy ez idáig ugyanis hivatalosan még nem erősítette meg az énekesnő és a táncos, hogy egy párt alkotnak. Ennek ellenére az elmúlt hetekben már többször jelentek meg kettesben különböző helyszíneken, sőt többször léptek együtt színpadra.

Mutatjuk a teljes produkciót:

A premiert egyébként nem kerülte el a botrány. Kiderült ugyanis, hogy a zene egy orosz népdalra épül, tehát nem saját szerzemény annak dallamvilága. A turpisságot az ismert humorista, Bruti szúrta ki, akinek a videója után nem várhatott sokáig Tóth reakciója: az énekesnő azzal védekezett, hogy tudatosan használták fel a népzenei alapot a sláger megalkotásakor.

Gabi a produkciót követően fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a már említett orosz népdalból merítkezett a zene megalkotásakor; az jelenti a nóta alapját. Ez Bruti leleplező videója után ugyanakkor nem is volt kérdéses.

Az énekesnő könnyekig hatódott az előadásuk után. Elmondta, az Átkozott nyár című dal az elmúlt, érzelmektől túlfűtött hónapjaikat mutatja be, és azt a hullámvasutat, amelyen az elmúlt időszakban voltak Mátéval.

Valódi Hírek