Kínos: Tóth Gabi csipkelődött volna Tóth Andival, de visszafele sült el a fegyvere (+videó)

Ez nem úgy jött össze, mint ahogy tervezte.

Kínos jelenet szemtanúi lehettek a képernyők előtt ülők vasárnap este. Tóth Andi a Sztárban Sztár leszek! színpadán Tina Turnert utánozta az egyik versenyző oldalán, és bár a zsűri el volt ragadtatva a produkciótól, Tóth Gabinak akadt egy érdekes megjegyzése.

Mint mondta, Tóthnak a színpadon a helye, egy ritka kincs, akit saját bevallása szerint még mindig szeret, csakhogy mindenhol tiltásokban ütközik, így nem tudja mindezt megüzenni neki a közösségi oldalakon.

„Te tiltottál le, Gabi”

– reagált Tóth Andi ezzel zavarba hozva a zsűritagot.

Majka nevetve annyit mondott Tóth Gabinak:

„Belesétálsz, tátott szájjal abba az erdőbe (…)”

Mint emlékezetes, a két énekesnő konfliktusa évekkel korábbra nyúlik vissza. Tóth Andi korábban közösségi oldalán fejtette ki, hogy Tóth Gabi különféle „megalázó posztokkal, privát üzenetekkel és nyilvános kommentekkel” szítja a tüzet.

Utóbbinak egy reklámmal kapcsolatban akadt különös megjegyzése. Mint írta, „van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.. bravo.. jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal”.

Tóth Gabi korábban úgy fogalmazott, hogy ő mindig jó szándékkal közeledett a fiatal tehetséghez, de amikor látta, hogy ő is olyan „hibákat” vét a „kis pályáján”, amilyeneket ő is megejtett karrierje során, akkor – főként kollégái unszolására – próbált jótanácsokat adni neki, Andi azonban nem fogadta szívesen a segítségét.

Kapcsolódó cikkek:

Köllő Babett úgy beszólt a merész dekoltázst villantó Tóth Gabinak, hogy az átkozott nyárból rideg tél lett

https://nyugatifeny.hu/2023/12/01/toth-vera-kitalalt-testvererol-rettenes-dolgokat-mondott-el-toth-gabirol-video

Valódi Hírek