Ez most mi? Élő adásban csattant el egy puszi Krausz Gábor és Mikes Anna között

Fricska.

Nedvesre táncolták magukat a Dancing with the Stars színpadán Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna. A műsor 5. élő adásában a sztárséfék egy paso dobléval rukkoltak elő ‘N Sync Bye Bye Bye című dalára, és olyasmi történt, amire senki nem számított: elcsattant egy puszi.

Íme Krauszék tánca:

Krausz performanszához a színpadon vízes blokkokat is kialakította, a tánc végén a sztárséf ölbe kapta Mikest, hogy a nő meg ne csússzon a nedves padlón. Miközben a ítészektől csupa pozitív visszajelzést kaptak, Krausz egyszer csak arcon puszilta a táncosnőt.

A jelenetet itt tudod megnézni:

Krausz Gábor exe, Tóth Gabi múlt héten egy szerelmi tánccal vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkot táncosával, Papp Máté Bencével.

Frigyüket a magát családbarátként aposztrofáló TV2 Sztárban sztár leszek színpadán egy csókkal is megkoronázták. Bár Krausz sokat nem beszélt a sajtónak a válásról, Tóth nemrég azt mondta, kihűlt a kapcsolatuk, hiába próbálták azt megmenteni.

Azt egyelőre nem tundi, hogy Krausz és Mikes között a munkakapcsolaton túl van-e valami. Erről még egyikük sem beszélt, de hétről hétre (látványosan) egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Valódi Hírek