Lebukott a gerlepár: A magyar nyaralók lesifotót készítettek Tóth Gabiról és új kedveséről Horvátországban

Minden lépésüket követik a rajongók.

Nyaralni ment Tóth Gabi. Az énekesnőt éppen a horvátországi Rovinjban kapták lencsevégre, és úgy tűnik Gabi új szerelmével – a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével – piheni ki az elmúlt napok fáradalmait.

Augusztus 9-én derült ki: Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év után elválnak egymástól. Az országot megrázta a sztárpár szakítása, hiszen egy tökéletes család benyomását keltették, és mindenki azt hitte – még ők is –, hogy ez egy életre szóló szerelem lesz. Ám az élet más forgatókönyvet írt.

Mint megírtuk, Gabi szegte volna meg (a házassági fogadalmán kívül) az ország kenyerét is a Várkert Bazárban augusztus 20-án, ám nevét a történtek tükrében jobbnak látták, ha kiszedik a programból. Ugyanakkor jelezték, Gabi koncertje meg lesz tartva – legalábbis eddig nem törölték azt.

A lesifotók egyébként a Reddit közösségi oldalon találhatók, >>ITT<< – van több is. A szemfüles felhasználók vették észre Gabit és új párját, de arról is írtak, hogy állítólag Máté családja is velük van, és a fotók alapján úgy tűnik, nagyon jól érzik magukat a horvát a tengerparton.

Azt nem tudni, hogy ki vigyáz a Krausz Gáborral közös gyerekükre, amíg Gabi a fiatal táncosával romantikázik Horvátországban.

fotó: Reddit

Az összes friss cikkünket Tóth Gabi-témában >>ITT<< találod.

Valódi Hírek