Tóth Gabi vallott: Az énekesnő beismerte, nagyon megkönnyebbült, amikor végre kiengedte a „gőzt”

Pár hete lépett színpadra szerelmével.

Mint írtuk, pár hete a Sztárban Sztár leszek! adásában színpadra lépett Tóth Gabi szerelmével, Papp Máté Bencével, hogy előadják az énekesnő legújabb dalát, az Átkozott nyárt.

Tóth még a nyáron jelentette be, hogy 6 együtt töltött év után elválik férjétől, Krausz Gábortól. Bár a híresség sokáig próbálta titkolni, hogy a szívét a Fricska Táncegyüttes egyik tagja rabolta el, immár nem rejtegetik szerelmüket, sőt a színpadon

egy csók is elcsattant közöttük.

Az énekesnő korábban úgy fogalmazott, hogy az új dala az elmúlt, érzelmektől túlfűtött hónapjaikat mutatja be, és azt a hullámvasutat, amelyen az elmúlt időszakban voltak Mátéval.

„Ennek a dalnak a megszületése olyan volt, mint amikor

végre kinyílik egy szelep, és kitódul rajta a felesleges gőz:

megkönnyebbülésnek éreztem a születése pillanatát”

– magyarázta a minap a Metropolnak.

Mint mondta, jólesett végre kiénekelnie magából a történteket, külön öröm számára, hogy rövid idő alatt sokan meghallgatták az Átkozott nyárt. Hozzátette, hogy tudja, többen csak a kötekedés miatt kattintottak rá, de ezzel saját bevallása szerint nem foglalkozik. Elmondása szerint számára az a lényeges, hogy hány embernek okozott örömöt vele, mert azt tartja fontosnak, amit tőlük kap.

„Nehéz időszak van mögöttem, de ma már – nekik köszönhetően is – tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk”

–fogalmazott Gabi.

Kapcsolódó cikkek:

Meglepő fordulat: Itt a vége, a Fidesz-médiában mentek neki Tóth Gabinak

Csípős megjegyzést eresztett el Majka: Odapörkölt a szerelmes Tóth Gabinak (+videó)

Mi a frász folyik itt? Tóth Gabi sokadszorra gondolta meg magát, és újra vallott a fájdalmairól

 

Valódi Hírek