Köpni-nyelni nem tudott Orbán rádiójának műsorvezetője, amikor Czeglédy Csaba betelefonált a róla szóló adásba

Várta az újságírói kérdéseket.

A Kossuth rádió szerda délutáni betelefonálós műsorában Czeglédy Csaba bírósági ügyéről volt szó — szúrta ki a nyugat.hu.

A műsorban többször elhangzott, hogy a DK őt indítja majd az ellenzéki előválasztáson Szombathelyen, de arról is volt szó, hogy Czeglédy büntetett előéletű.

Czeglédy Csaba betelefonált a műsorba, és nagy meglepetésre be is kapcsolták élőben, így magától az érintettől tudhatták meg a hallgatók, hogy mi is az igazság.

Elmondta többek közt, hogy ha büntetett előéletű lenne, akkor nem is indulhatna az előválasztáson, illetve hogy a 2019-es szombathelyi önkormányzati választásokon egy kisvárosnyi ember szavazott rá, így pedig választókerületében legyőzte a Fidesz jelöltjét.

Ezután közölte, hogy várja a műsorvezető újságírói kérdéseit.

Közölte, hogy az ellene folyó per koncepciós eljárás, mivel ügyészségi vádemelés nem volt, erre pedig az ’50-es évek óta nem volt példa az országban.

Elmondta, hogy a múlt heti tárgyaláson azért nem jelent meg, mert be sem idézték, és cáfolta Budai Gyula hazugságát, miszerint azért nem ment el, mert beteget jelentett.

A műsorvezető kérdésére, hogy etikusnak tartja-e, hogy politikai szerepet vállal, miközben eljárás folyik ellene, azt mondta: ő 1998 óta városi képviselő, soha nem merült fel ellene a korrupció gyanúja, de nem is károsította meg semmivel az államot.

Ha végre vallomást tehet bíróság előtt, akkor

ezt be is fogja bizonyítani.

A beszélgetést itt tudod meghallgatni:

 

(Nyugat nyomán)

 

Valódi Hírek