Nem tudták eltitkolni: Futótűzként terjed az interneten Kubatov Gábor kínos videója

Erről nem számolt be az állami hírgyár.

Hernádi Zsolt kijelentése kimaradt a beszámolóból

Nagyot ment pénteken az állami hírügynökség: az MTI tudósításából először Hernádi Zsolt Mol-vezér részvényeseknek elmondott beszédéből maradt ki „különös módon” az a rész, amelyben az Orbán-kormány különadóját a szovjet hadsereghez hasonlította.

„Az állami befolyások, az állami szabályozók kezdenek lassan már úgy alakulni, mint ahogy – még az én korosztályom emlékszik rá –

az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó szovjet hadsereg jelenléte alakult”

– jelentette ki Hernádi Zsolt.

Kubatov Gábor csúnya elszólása

Majd az állami hírgyár ismét alkalmazta a sajátos öncenzúra praktikáit, amikor a CPAC Hungary elnevezésű konferenciáról igyekeztek (volna) beszámolni. A 444.hu arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor mellett temérdek fideszes politikus is felszólalt a budapesti Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC Hungary), köztük Kubatov Gábor FTC-elnök is. Azt írták, a Fidesz „mozgósítási szakértője”

a párt választási győzelmének titkos receptjét fedte fel a résztvevők előtt.

Kubatov Gábor három pontot említett, amelyek közül a harmadik egészen figyelemre méltó:

  • „Kell egy erős vezető.”
  • „Meg kell törni a liberális média egyeduralmát, egyensúlyt kell felállítani a balliberális oldal és a konzervatív tulajdonú média között.”
  • „Az elvégzett munkában hiszünk, sose verhetnek meg minket lábon. Neked kell, hogy a legtöbb aktivistád, a legjobb adatbázisod legyen. Neked kell a legszorgalmasabbnak lenni, a legtöbb ajtón bekopogtatni, a legtöbb emberrel beszélni.”

Az állami hírügynökség az alábbiak szerint tudósított a Fidesz alelnökének „három pontjáról”:

„Közölte, »a recept: választásokat kell nyerni«. Ehhez szerinte először is kell egy erős vezető, másodszor meg kell törni a liberális média egyeduralmát. Harmadszor »az elvégzett munkában hiszünk, legyen nálunk a legtöbb aktivista, nekünk kell a legtöbb ajtón bekopogtatni, a legtöbb emberrel beszélni. Ez a mi erőnk, a mi demokratikus fegyverünk« – folytatta Kubatov Gábor”.

Kubatov és a „legjobb adatbázis”

„Véletlenül” éppen az a rész maradt ki a beszámolójukból, amikor Kubatov Gábor a „legjobb adatbázis”-ról értekezik. Megjegyezték, a legjobb adatbázissal kapcsolatban

még listát is neveztek el Kubatovról.

Felhívták rá a figyelmet, hogy mindennek tükrében talán érdemes foglalkozni Kubatov 2. pontjával is, miszerint „a győzelemhez a médiára is szükség van”.

Videó:

Kiderült: csak az egész ország leigázásával lehet „győzni”

Emlékezetes, valahonnan már ismerősek lehetnek a „győzelemre” vonatkozó fenti megállapítások. Korábban Orbán Balázs pendítette meg, hogy mi a céljuk igazából a médiával.

„A média stratégiai ágazat és szuverenitási kérdés, mert

aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot”

– jelentette ki Orbán Viktor politikai igazgatója a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyik rendezvényén.

Valódi Hírek