Mi a ménkű ez? Újra feltűnt Novák Katalin, egészen váratlan helyen jelent meg

Férjével együtt érkezett.

Ugyan Orbán Viktor kormányfő vészesen kerüli, hogy kiejtse Novák Katalin nevét a nyilvánosság előtt a kegyelmi botrány óta, ám most mégis meghívta a ped0filbotrányba belebukott köztársasági elnököt egy fideszes elit számára rendezett fogadásra – hívta fel a figyelmet a 24.hu.

Pezsgőt bontottak Orbánék

Sulyok Tamás új köztársasági elnök beiktatása hétfőn történt a Parlamentben visszafogott kerek között. Még aznap este tartottak egy ünnepi vacsorát a NER-elit részére a Karmelita kolostorban – „természetesen” a nyilvánosság teljes kizárásával.

A lap információi szerint az eseményen, – amelynek Orbán volt a házigazdája, – 80–100 meghívott vendég vett részt. Kormánytagok, vezető fideszes politikusok, az üzleti élet szereplői, művészek, akadémikusok, alkotmánybírók is megjelentek a rendezvényen.

Előkerült Novák Katalin

A zárt körű parádén Orbán rövid beszédet is mondott, amelyben köszöntötte az új köztársasági elnököt. Azonban volt a rendezvénynek egy titkos meglepetésvendége is, ugyanis váratlanul feltűnt a lemondott köztársasági elnök, aki szintén helyet kapott az egyik asztalnál.

Novák Katalin férjével közösen érkezett a fogadásra.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: „Üstökösként” térhet vissza a ped0fibotrányba belebukott Novák Katalin

Mint ismert, Novák Katalin február 10-én lemondott, miután óriási botrányt váltott ki, hogy elnöki kegyelemben részesítette K. Endrét, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét, akit ped0fil bűncselekmények eltussolásáért ítéltek el. Novák lemondásakor azt közölte, „vállalja a felelősséget” a ped0fíliára vonatkozó zéró tolerancia érdekében, ám a kegyelmi döntését azóta sem indokolta meg.

Valódi Hírek