Videóval: Ezt mondta a kegyelméről K. Endre, aki miatt Novák Katalin leváltását követelik

Mutatjuk a részleteket, mit mondott K. Endre.

Gyorsan elterjedt a hír a hétvégén a magyar nyilvánosságban, hogy Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatóját fedező helyettesének.

Beszámoltunk róla, hogy hétfőn a parlament rendkívüli ülésén az ellenzéki képviselők a köztársasági elnök lemondását követelték.

Hétfőn petíciót indított az aHang, amelyben az aláírók azt kérik az Országgyűlés tagjaitól, hogy amennyiben Novák nem mond le magától az államfői pozíciójáról, a képviselők éljenek a jogukkal, és fosszák meg őt a köztársasági elnöki tisztségtől.

Kevesebb mint egy nap alatt hétezernél is többen csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A számláló 11 ezer fölött jár már.

Meglett K. Endre

A 444 videós stábja megtalálta K. Endrét, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét. K. Endrét a bíróság jogerősen elítélte, mert bebizonyították, hogy a volt igazgató, V. János bűntársaként 10 gyermek sze*uális zaklatását segített eltussolni.

A volt igazgatóhelyettesnek feltették a kérdés, hogy jogosnak tartja-e, hogy kegyelemben részesült, ám K. Endre nem kívánt nyilatkozni.

Ahogy az elnöki kegyelme kapcsán felmerülő politikai szálról sem.

Előzmények

Megírtuk, hogy K. Endre jó kapcsolatban volt a helyi fideszesekkel is, például Kozmann György akkori helyettes államtitkárral. Gyerekeit gyakorta vitte a a Puskás Ferenc Akadémia rendezvényeire is, egy ilyen alkalommal közös fotó is készült róla Simicskó István sportpolitikáért felelős államtitkárral. A gyermekotthonban 2015-től birkózó edzéseket is tartottak, ezeken a NIKÉ Sportegyesület segédkezett, amelynek

alapítója Orbán Viktor miniszterelnök öccse, ifj. Orbán Győző.

Arra a kérdésre, hogy K. Endre mikor érzi úgy, hogy nyilatkozna a pedofilügyről, az válaszolta, hogy:

„Az idő és a jó isten eldönti majd”.

Emlékeztetőül érdemes megnézni, hogy annak az embernek, akit Novák méltónak talált a kegyelemre, az ítélet szerint:

  • megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: »én kitaláltam, hogy közösen kiv€rtük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem v€rte ki«;
  • ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel;
  • akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.

(via 444.hu)

Valódi Hírek