Itt az elmúlt évek legnagyobb ellenzéki tüntetésének programja: Iványi Gábor is felszólal

Iványi Gábor is ott lesz a parlament előtt február 25-én.

Az ellenzék vezető politikusai mellett Iványi Gábor lelkész is felszólal a négy ellenzéki párt közös tüntetésén a parlament előtt február 25-én délután 3 órától. A demonstráció a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett és az orbáni ped0filhálózat ellen szerveződik – áll a pártok friss közleményében.

A DK részéről Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, európai parlamenti képviselő, a Momentum nevében Bedő Dávid országgyűlési képviselő, az MSZP képviseletében Kunhalmi Ágnes társelnök, a Párbeszéd – ZÖLDEK részéről Szabó Tímea ügyvezető társelnök, a Fővárosi Önkormányzat képviseletében pedig Karácsony Gergely főpolgármester is felszólal a Kossuth Lajos téri rendezvényen – tájékoztattak.

A tüntetést szervező ellenzéki pártok szerint

nem szabad hagyni, hogy megint Orbán Viktor döntsön,

és újra egy olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki ped0filsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet. Ezért Orbán és a fideszes parlamenti képviselők helyett a magyar embereknek kell dönteniük a következő államfő személyéről, méghozzá közvetlen elnökválasztás útján – hangsúlyozta a DK.

Demonstráció lesz vasárnap

Közös tüntetést szervez a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd a közvetlen köztársaságielnök-választásért február 25-ére a parlament elé.

Másnap, február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, amelynek során Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak a képviselők.

Eközben a DK aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy közvetlenül az emberek dönthessenek az új köztársasági elnök személyéről. A petícióhoz már közel 40 ezer fő csatlakozott. Ezt >>ITT<< lehet aláírni.

Iványi Gábor bizalmasát bilincsben vittél el a NAV emberei

Mint írtuk, kedden reggel 6 órakor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei háromórás házkutatás után bilincsben vitték el Békéscsabára Ónodi István lelkészt, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség gazdasági hivatalának vezetőjét.

Kapcsolódó: Ez a bosszú Balog Zoltánékért? Maffiaszerűen számol le a kormány Iványi Gábor egyházával

Augusztusban megírtuk, a magyar kormány a NAV közreműködésével minden eddiginél nagyobb összeget, 175 millió forintot vont le az Oltalom Karitatív Egyesület számlájáról.

Rövidesen újabb támogatást veszítettek Iványi Gáborék. A Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program forrása elapadt, így onnan már nem érkezik pénz hozzájuk. Erről mellesleg Ónodi számolt be októberben.

A MET hatalmas bajba került, dolgozói bérét sem tudta kifizetni. A Fővárosi Közgyűlés így októberben úgy döntött, hogy átveszik a közösség szociális dolgozóit novembertől, és fizetik a munkavállalók bérét.

Valódi Hírek