Felrobbant az internet a Novák–Varga páros bukása után: Mutatjuk a legjobb mémeket!

Novák Katalinról és Varga Juditról szól a magyar internet.

Mint ismert, szombat délután egy előre rögzített, az M1-en sugárzott videóban jelentette be lemondását Novák Katalin, a ped0filbotrányba belebukott köztársasági elnök.

Novák lemondásával egy időben Varga Judit volt igazságügyi miniszter is bejelentette távozását a közéletből. Beszámoltunk róla, hogy az üggyel kapcsolatban Varga volt férje, Magyar Péter is megszólalt, aki szintén közölte, lemond állami tisztségeiről.

A Novák Katalin kegyelmi döntése miatt kipattant ped0filügyből valóságos világbotrány lett. Mint arról szombaton beszámoltunk, nem kellett sokat várni rá: a nemzetközi sajtó is célkeresztbe vette a ped0filbotrány miatt megbukott magyar köztársasági elnököt.

Vasárnap megírtuk, hogy Orbán Viktor korábbi minisztere is érintett a botrányban. Kiderült ugyanis, hogy a bicskei gyerekotthon ped0fil igazgatója a bronz érdemkeresztet 2016-ban Novák Katalin tanácsadója, Balog Zoltán akkori miniszter javaslatára kapta meg.

Arról is beszámoltunk, hogy már Lázár János sem hallgat. A minisztert „annyira megrázták” a történtek, hogy csapott is egy oltári bulit pártjának ped0filbotránya apropóján.

A történtek természetesen a netes népművészek fantáziáját is beindították, alább összegyűjtöttük a legjobb mémeket az elmúlt 24 óra terméséből:

Valódi Hírek