Visszatér Novák Katalin: Azonosították a radarok a ped0filok védőszentjének honvédségi repülőgépét

Magyarország felé tart a ped0filsimogató Novák Katalin gépe.

Irakig követték nyomon Novák Katalin gépét

A Magyar Honvédség HUAF122 jelű gépe magyar idő szerint szombaton reggel fél nyolckor felszállt Dohából és elindult Magyarország irányába. A gép útját Irakig követték a radarok – írta a 444.hu az ADS-B Exchange adatai alapján.

Mint megírtuk, Novák Katalin Dohába utazott pénteken, az MTI közlése szerint vasárnapig tartana a programja, sőt Tamím bin Hamad sejkkel is lenne „halaszthatatlan” tárgyalása.

A lap kereste a Sándor-palotát, arról érdeklődtek, hogy Novák Katalin a gépen tartózkodik-e, és amennyiben igen, akkor miért szakította félbe programját. Válaszokat egyelőre nem kaptak.

Forrás: 444.hu

Sajátjai fordultak Novák Katalin ellen

Orbán Viktor csütörtökön „jelölte ki az irányt” a ped0filsimogató Novák Katalin kegyelmi ügyében, majd a fideszes prominensek is sorra hátráltak ki a „családbarát” köztársasági elnök mögül. Novák Katalin megpróbálta megindokolni a történteket, ám a miniszterelnök ezt nem fogadta el, és közölte, Novák Katalin magyarázattal tartozik a nyilvánosságnak.

Miután Orbán megadta kilövési engedélyt Novákra, máris megszólalt Bayer Zsolt Fidesz-alapító uszító, de a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezénylő Rogán Antal propagandaminiszter is közölte álláspontját az ügyben a kormányzati médián keresztül.

Kapcsolódó:

Fordulat: Újabb közismert szereplő neve került elő a ped0filbotrányban

Rogán is üzent Novák Katalinnak: Páros lábbal szállt bele a kormánypropaganda a köztársasági elnökbe

Világbotrány lett Novák Katalin kegyelmi ügyéből: A köztársasági elnöknek befellegzett

Valódi Hírek