Tippeljetek, Kocsis Máté szerint kik a felelősek Novák Katalin pedofilbotránya miatt? Igen, ők!

Klaviatúrát ragadott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden délután Facebook-posztban reagált az egyre nagyobb botrányra.

Kocsis a bejegyzését azzal indította, hogy

„A kegyelmezési jog kizárólag az államfőt illeti meg, függetlenül attól, hogy külön-külön egyetértünk-e vele vagy sem”.

Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki tudott arról, hogy az intézményvezető hosszú éveken át molesztálta a rá bízott gyermekeket.

K. Endre ráadásul arra is rá akarta venni a sértetteket, hogy hamis vallomást tegyenek, és azt állítsák, nem történt velük semmi. Novák lépése hatalmas felháborodást keltett, a szakértők szerint ennek az ügynek nemzetközi visszhangja lesz, amely nem vet majd jó fényt a fideszes politikusra.

KAPCSOLÓDÓ: Kocsis Máté beleszállt Novák Katalinba

A hétfői rendkívüli kormányülésen az ellenzéki politikusok Novák lemondását követelték. A Demokratikus Koalíció eközben aláírásgyűjtést indított a köztársasági elnök lemondatásáért.

„Azért álljunk meg egy pillanatra!”

– írta Kocsis.

Szerinte „az a baloldal nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofilbűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást.

Ugyanez a baloldal az is, amelyik ma is beengedné az erőszakos genderpropagandát az iskolákba és az óvodákba,

nyugati szövetségeseikkel együtt pedig megtámadták a gyermekvédelmi és pedofilokat szigorúan büntető törvényünket a brüsszeli fórumokon. (A Magyarországnak járó forrásokat részben emiatt tartják vissza.)”

– állította a Fidesz frakcióvezetője.

„A baloldal és dollármédia folyamatosan támadta a gyermekvédelmi és pedofilellenes intézkedéseket, szóval most inkább mélyen hallgassanak!”

– zárta le érvelését.

Valódi Hírek