Rétvári Bence bepánikolt: Úgy tudja, elszabadult a pokol a határnál

Harci helyeztek alakultak ki a határon – figyelmeztetett.

Mint megírtuk, Kocsis Máté kormánypárti frakcióvezető még november elején jelentette be, hogy elkészült a magyar titkosszolgálati jelentés, amely szerint megjelentek a szerb–magyar határon az olyan terrorszervezetek, mint az Iszlám Állam, az Al-Kaida és a Hamász, és tudatta azt is, hogy a tálibok is mozgolódnak a Vajdaságban. Állította, rengeteg embercsempész pedig rokoni kapcsolatban áll tálib kormányzati vezetőkkel.

Arról is írtunk, hogy a szerbiai szervezett bűnözés elleni ügyészségnek viszont nincs tudomása arról, hogy az afganisztáni tálibok ellenőrzésük alá vonták volna a szerb– magyar határon tevékenykedő embercsempész csoportokat – közölte a Szabad Magyar Szó a Szabad Európa szerb nyelvű honlapján (RSE) megjelent beszámoló alapján.

A szerb fél azt követően foglalat állást az ügyben, hogy az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága október 31-én kezdeményezte a jelentés titkosításának feloldását. Szintén figyelemre méltó mozzanat, hogy a magyarországi Terrorelhárítási Központ közölte:

nem rendelkezik olyan információkkal,

hogy olyan terrorcselekmények elkövetését terveznék, amelyek közvetlenül veszélyeztetik Magyarország polgárait.

„A déli határon szervezett, fegyveres embercsempészet zajlik”

– hangoztatta Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes a „Kereszténydemokrata Est” elnevezésű rendezvényen Kunszentmiklóson a vasarnap.hu beszámolója szerint.

Rétvári Bence a fentiekkel ellentétben úgy látja: „a baloldali-liberális főáram narratívájával szemben” korántsem békés menekültek érkeznek, hanem – fogalmazott –

„szinte harci helyzetek alakulnak ki”.

„A magyar és a szerb rendőrök is teljes védőfelszerelésben vannak ott, e nélkül ugyanis súlyos, akár halálos sérüléseket is elszenvedhetnének”

– riogatott Pintér Sándor helyettese.

Állította, a migránsok több száz millió forintos kárt okoznak folyamatosan,

a harciasabbnál is harciasabbak.

„Bár ezt az európai fórumokon kevesen merik nyíltan kimondani, de nyilvánvaló, hogy egy másik kultúrából érkeznek az európai törvények szándékos, célzott megsértése céljából. A tömeges, illegális migráció hosszabb távon kontinensünk kultúrájának, társadalmi berendezkedésének megváltozását eredményezi, illetve erre irányul” – fejtegette Orbán Viktor embere.

„Nem csoda, hogy az embercsempészet, a prostitúció és a kábítószer mellett a nemzetközi bűnhálózatok kitüntetett üzletágává vált, és hogy akár fegyverrel is megvédik az értékes »árut«. Nem az jön tehát, akinek nincs pénze, hanem aki kifejezetten ilyen módon akar bejutni Európába, a migránsoknak ráadásul gyakran a már itt élők dobják össze a pénzt, akiket sok nyugat-európai országban segélyeznek. Végső soron tehát az európai adófizetők finanszírozzák a migrációt,

miközben az embercsempészek meggazdagodnak”

– mondta az embercsempészeket a börtönökből kiengedő Orbán-kormány államtitkára, hozzátéve: ezért van nagy jelentősége annak a médiában is hallható fejleménynek, hogy „az embercsempészet szervezésében az afganisztáni tálibok vették át az irányítást” (?).

„És mivel egyre szervezettebbek,

egyre nehezebb felszámolni ezeket a nemzetközi csempészhálózatokat”

– jelentette ki.

Kapcsolódó:

Kinyílt a pofonláda Orbánék előtt: Súlyos dolgokkal vádolják a magyar kormányt a szerbek

Rendkívüli bejelentést tett Kocsis Máté: Titkosszolgálati jelentést készített a kormány a terrorveszélyről

Megkongatta a vészharangot a polgármester: Félnek az emberek Orbánék börtönökből kiengedett bűnözőitől

A DK nekiszegezte a kérdést Pintéréknek: Hány embercsempészt fognak még kiengedni a börtönből?

https://nyugatifeny.hu/2023/08/21/sulyos-ami-kiderult-az-orban-kormanyrol-nem-tudtak-eltitkolni-mit-tettek-iden

Valódi Hírek