Meglepő fordulat: Itt a vége, a Fidesz-médiában mentek neki Tóth Gabinak

Az álszentség sok volt nekik.

Bombaként robbant a hír nyáron, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy hat év után elválnak. A kívülről tökéletesnek tűnő házasságról hónapokkal később kiderült, hogy pokoli volt.

Bár Tóth arról beszélt nemrég sírva (hosszú idő után először) a kormánypárti TV2-nek, mindent megtettek, hogy megmentsék kapcsolatukat, valamiért (talán egy Fricska) miatt ez nem sikerült. A fideszes körökben mozgó énekesnő ugyanezen a csatornán vállalta fel végül, hogy egy párt alkotnak a táncosával, Papp Máté Bencével.

Sokan megkérdőjeleztek ezután Tóthot, vajon morálisan mennyire elfogadható, amit nyár óta tesz: elválik a gyermeke apjától, az Instagramon flörtöl, majd a dinnyefesztiválon egy quadon pózol az új pasijával, és mindezt úgy, hogy közben azt állítja magáról: ő hithű keresztény.

Úgy tűnik, az egyháznak is feltűnt, hogy erkölcsileg bizony Tóth óriásit hibáz(hat)ott.

Bese Gergő atya a Demokratának adott interjúban hívta fel a többi közt erre a figyelmet. Kemény szavakkal jellemezte az énekeső magatartását.

„Az volt a baj, hogy a botrány kirobbanása előtt közvetlenül is hangoztatta a keresztény, családvédő meggyőződését, miközben már benne járhatott a bűnben.

Neki kellett volna levonnia a megfelelő következtetéseket. Ki kellett volna állnia, megvallani, hogy elbukott, tisztáznia kellett volna a helyzetet, nem hagyni kétségeket”

– mondta az atya.

A katolikus pap arra is kitért, hogy Tóth viselkedése az egyházra is rossz fényt vetett.

„Sajnos alkalmat adott az egyház ellenségeinek arra, hogy botlását felhasználva érvénytelenítsék mindazt, amiben hisz. Pedig ahhoz senkinek nincs joga, hogy kétségbe vonja Tóth Gabi őszinte hitét. A valóság ugyanis az, hogy a bűneink ellenére is Krisztushoz tartozunk”

– nyilatkozta.

Egyébként Tóth többször is hangoztatta az utóbbi időben azt is, hogy szerinte azért támadják, mert mer szabadon szeretni (?), sőt a hétvégén az Instagramon többoldalas önsajnálatba is kezdett, amit végül hirtelen letörölt, majd egy újat posztolt ki helyette, amelyben Krausz Gábort már nem támadta (olyan jelentős mértékben, mint a korábbi bejegyzésében). Minden jel arra utal, kétségbe es(het)ett.

Meglepő, hogy már a kormányközeli médiumokban is kritizálják Tóthot a magánéleti kicsapongásai miatt. Úgy tűnik, az álszenteskedés nem nyerő a hívőknél.

A Demokrata főszerkesztője az a Bencsik András, aki a kormány egyik legrégebbi szócsöveként működteti a lapját. Tóth Gabi kritizálása arra utalhat, hogy már a kormánypárti körökben is terhessé vált a fideszes énekesnő személye.

Valódi Hírek