Mi folyik itt? A padlóra került Krausz Gábor, miközben Tóth Gabi egy táncosával múlatta az időt

Mindenki másképp dolgozza fel a történteket.

Megírtuk, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdán bejelentették a válásukat. A rajongók egy része értetlenül áll a történtek előtt, azonnal találgatni kezdtek, többek között a sztárséf posztja miatt. Gábor ugyanis egy „kellemetlen fricskáról” írt, amiről a követők többségének a Fricska Táncegyüttes jutott eszébe.

Emellett az is felmerült, hogy mi lesz a sorsa a sztárpár közös otthonának: Gabiék ugyanis az utóbbi időben rendre posztoltak szentendrei házuk felújításáról. A legfrissebb értesülések szerint Krausz már ki is költözött az ingatlanból, barátja és kollégája, Vomberg Frigyes pedig a Blikknek árult el pár információt a házaspár helyzetéről.

„A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg

nincs jól, nagyon megviseli az egész történet.

Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört”

– fogalmazott a lapnak Vomberg Frigyes.

Továbbá a Blikk utánajárt a Fricska Táncegyüttessel összefüggő pletykáknak: egy névtelen informátor szerint Papp Máté Bence, a társulat egyik tagja lehet a szakítás oka. Mint mondta, jó ideje kering a pletyka zenészkörökben, miszerint Gabi lebukott a férje előtt.

Elárulta, az énekesnő és a táncos között régóta izzott a levegő.

A történethez hozzátartozik, hogy éppen most tartják a Kárpát-Haza konferenciát Jászberényben: ez egy nagy gazdasági és kulturális rendezvény. Természetesen különböző fellépők is tiszteletüket tették a szerdai megnyitón – ezen a napon jelentette be a sztárpár a válását.

A rendezvényen részt vett Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője, aki pár fotót is posztolt az eseményről. A képeken szerepel Tóth Gabi és Papp Máté Bence is – a kisFricska, a táncegyüttes kisebb projektje, és így Papp Máté Bence is fellépett –, akik egy quadra is felpattantak és látszólag remekül szórakoztak a rendezvényen – összegezte a Blikk.

(Pócs János/Facebook)

Valódi Hírek