Mi a frász folyik itt? Tóth Gabi sokadszorra gondolta meg magát, és újra vallott a fájdalmairól

Üzent a magyaroknak, majd törölte azt. Most újra üzent – ezt vajon mikor törli?

Megírtuk, hogy Tóth Gabi szerdán Instagram-oldalán reagált a válása és az új szerelme miatt kialakult botrányra. Posztjában arra kérte az embereket, hogy most már ne bántsák őt (sic!).

Az énekesnő rövidesen törölte az üzenetet a közösségi oldalairól, amelyet értetlenkedve fogadott a nagyközönség. Ám nem kellett sokat várni, szerdán – immár második alkalommal – kikerült a híresség vallomása az internetre.

Tóth Gabi így magyarázta a történteket:

„Sajnos törölnöm kellett a posztot, de itt van újra némi finomítással, pontosítással…”

Arra azonban nem adott magyarázatot, miért „kellett” (?) törölnie a korábbi írását.

Az énekesnő korábbi üzenetéről >>ITT<< írtunk. Friss bejegyzése alapján összegyűjtöttük, milyen pontosításokat végzett írásában – a jelek szerint – fülig szerelmes Tóth Gabi.

Előző üzenetéhez hozzátette, látja, hogy mennyien állnak mellette, ez pedig nagyon sok erőt ad neki. Mint írta, többen voltak már ilyen helyzetben, mint azt hitte, számára ezért döbbenet, hogy ilyen indulatokat váltott ki az emberekből a válása.

Tóth Gabi a korábbi üzenetében azt állította, hogy a gyermekét ő neveli, a kislány pedig sok időt tölt az édesapjával, akivel mindent normálisan megbeszéltek. Új üzenetében ez már így szerepel:

„Hannit közösen neveljük!”

A híresség emellett az alábbi sorokat címezte rajongóinak:

„Üzenem, hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal, de annál boldogabb jövő vár mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok, ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!”

Valódi Hírek