Ez most komoly? Fideszes politikus menthetné ki a pácból az Orbán-közeli diszkótulajdonost

A bíróságon bizonyíthatná az igazát.

Ahogy márciusban írtuk, Barna György, a Siófoki Plázs szórakozóhely vezetője nyerte el a Siófok-Törekiben lévő Dharma Ló Menedék Alapítvány területét.

A friss értesülések szerint azonban a vállalkozót földügyletei miatt meggyanúsították, miután a lómenhely is kifogásolta, hogy a Dharma előszerződése ellenére Barna szerezte meg a földterületet.

A lómenhely-alapítvány ügyvédje, Litresits András elmondta: kaptak egy határozatot, amely szerint a hatóság egyesíti a büntetőügyben (a Barna földvásárlásának kedvező határozatot támadták meg, valamint közokirat-hamisítás is felmerült) folyó nyomozást egy másik üggyel – mint kiderült, egy másik kárvallott is feljelentést tett.

A 24.hu friss értesülései szerint a vállalkozó egy kormánypárti politikussal bizonyítaná igazát a bíróságon. Bár az illető nagyon ragaszkodik a jó hírnévhez való jogához, és névtelen akart maradni az ügyben, egy bírósági végzés mégis felfedte a kilétét.

Gencsi Attiláról van szó, aki helyi fideszes önkormányzati képviselőként tevékenykedik

– mellette még egy névtelen tanú is bizonyítaná Barna igazát a bíróság előtt.

A politikus egyelőre nem reagált a kérdésre, miszerint valóban kiállna a balatoni vállalkozó mellett – utóbbit mellesleg magánokirat-hamisítással is vádolják, mivel valójában Budapesten élhet, holott helyben lakó gazdaként szerezte meg a lómenhelyet.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/03/17/dk-egy-fidesz-oligarcha-orozta-el-a-siofoki-allatmenedek-teruletet

Valódi Hírek