Váratlanul kiderült: Ezt gondolják a Fricska tagjai Tóth Gabi és Papp Máté kapcsolatáról

Így zajlik a közös munka.

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 együtt töltött év után elválnak. Az énekesnő azóta már többször is nyilvánosan mutatkozott új szerelmével, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével.

A rajongók értetlenül állnak a történtek előtt, a sztárpár válása kapcsán megszólalt Lakatos Márk, Kajdi Csaba, sőt, még Nagy Alekosz is – utóbbi mellesleg nagyon kiakadt a szakítás miatt és kemény üzenetet küldött Tóth Gabinak.

Eközben a szerelmesek az értesülések szerint már össze is költöztek Szentendrén, a jelek pedig arra utalnak, hogy a gerlepár környezete jól fogadta a történteket.

A blikk.hu friss információi szerint a Fricska Táncegyüttes tagjai örülnek, hogy a két híresség egymásra talált. Mint mondták, a páron látszik, hogy mennyire feldobja őket a szerelem.

Egy, a csapathoz közeli forrás elárulta: mindenki kedveli és támogatja a gerlepárt az együttesben, nem változott a tagok hozzáállása, nincs feszültség. Hozzátette:

a szerelmesek figyelnek arra, hogy a kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát.

Sőt, a fiú szülei is örülnek az új kapcsolatnak: az énekesnő többször vett már részt a Papp családdal közös programon, valamint a Tóth család is igyekszik támogatni a párt.

A lap munkatársai nemrég ellátogattak Tóth Gabi és a Fricska egy közös koncertjére. Mint írták, a szerelmesek egy-egy lopott pillantást vetettek egymásra, de a színpadon az énekesnő és az 5 táncos profin adta elő a műsort, még a színfalak mögött sem viselkedett szerelmespárként Tóth és Papp, elvegyültek a kollégáik között.

Kapcsolódó cikkek:

Kiderült Tóth Gabiék titka: Ezért kellett azonnal elhagynia közös otthonukat Krausz Gábornak

https://nyugatifeny.hu/2023/08/24/kiszivarogtak-a-banki-adatok-boduletes-tartozasa-van-toth-gabieknak

Valódi Hírek