Kiderült Tóth Gabiék titka: Ezért kellett azonnal elhagynia közös otthonukat Krausz Gábornak

Azok a piszkos anyagiak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása felkavarta az állóvizet a hetekben: az énekesnő időközben már nyaralni is elment új szerelmével, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével.

A gerlepár már össze is költözött az értesülések szerint, Krausznak pedig el kellett hagyni azt a szentendrei házat, amelyet nemrég még Tóth Gabival újítgattak közösen.

A rajongók értetlenül állnak a válás híre előtt, sokakban felmerült a kérdés: miért Krausznak kellett elhagyni a sztárpár közös otthonát?

A blikk.hu utánajárt a talánynak: nyilvánosan elérhető adatokból kiderült,

a tulajdoni lap szerint a ház teljes egészében az énekesnő tulajdona

– a rajta lévő 75 milliós hitellel együtt.

Így a sztárséfnek kellett összecsomagolnia – egy családhoz közelálló informátor szerint mellesleg Krausz még mindig maga alatt van a történtek miatt.

„Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek”

– fogalmazott az ismerőse.

Krausz Gábor gyermekként veszítette el az édesanyját, életében voltak nehezebb időszakok, de példás családapa és férj vált belőle. A jelek szerint a sztárséf újraéli azt a fájdalmat, amelyet gyermekként tapasztalt a veszteség miatt, de igyekszik mindent megtenni közös gyermekükért, Hannarózáért.

Kapcsolódó cikkek:

Krausz Gábor megtöri a csendet válása után: Elindult a visszaszámlálás

Most érkezett: Tóth Gabi szeli fel az ország kenyerét (+videó)

 

Valódi Hírek