Elrúgta a pöttyöst Alekosznál Tóth Gabiék válása: Iszonyúan kiakadt az egykori villalakó

Csak úgy áradt belőle a düh.

Megírtuk, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Egy névtelen informátor szerint az énekesnő közel került a Fricska táncegyüttes egyik tagjához, Papp Máté Bencéhez – nemrég egy közös fotó is napvilágot látott róluk az éppen zajló Kárpát-Haza konferenciáról.

A történtek hazai celebjeinket sem hagyták hidegen, Ördög Nóra, Bihari Viktória, Steiner Kristóf, és Alekosz is reagált a szakítás hírére.

Utóbbi a közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét.

Az egykori villalakó szerint:

„Ez a tinglitangli táncos nyighaj mennyire egy sunyi proletár már, hogy szándékosan belerondít egy mégha nem is boldog családba?? Mégis, mit képzelt? Hogy nem derül ki?? Ahhoz, ez a senkiházi, nem elég profi. Undorító ez.

Tóth Gabi meg nyugodtan adja vissza pártkönyvét

mert ezek után, ő a fideszben, többet nem lesz. Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt? Köllő Babett életem legjobb nőmintaképe, mégse kezdek ki vele.”

Hozzátette, hogy egy bár a „balliberális Krausszal” valószínűleg nem jött ki jól az énekesnő, a „tinglitangli” táncos mégsem politizál.

„Gyönyörű választás. Gatulálok hozzá!! Pontosan ez az amatőrizmus az, amiért

Gabi sohasem lehetett volna vérbeli fideszes”

– fogalmazott Alekosz, majd hozzáfűzte, az énekesnő idén a tűzijátékot már nem a páholyból fogja megtekinteni.

„Megérte a senkiért?? Hisz, csak egy táncos, könyörgöm. Táncos? Tamtamdobra ugráló majom. A reklámautót kitisztítva add le, aztán mehetsz. Istennek hírével. Szevasz”

– írta a ValóVilág sztárja, majd odabiggyesztette:

„Nagy Alekosz – Köllő Babett rajongó. ❤️ „

Valódi Hírek