Messze még a vége – Lakatos Márk fontos dolgokat tárt fel Tóth Gabi válásáról

Nos, van benne valami.

Hírportálunk is beszámolt róla, hogy a Krausz-Tóth házasság immáron a múlté: Gabi és Gábor arra jutottak, hogy ezentúl külön utakon folytatják életüket, tehát elválnak.

A hír hamar felborzolta a nyilvánosságot, mindenki értetlenül fogadta a történteket, egészen addig, amíg el nem kezdett terjedni egy pletyka, miszerint az énekesnő kokettált a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével múlatta az időt Pócs Jánosnál, a Jászság fideszes politikusánál.

A zátonyra futott házasságról sokan kikérték a híres üzletember, influenszer, vagyis Lakatos Márk véleményét is.

A stylist elmondta, hogy mint minden házasság esetében is ugyanannyi esély volt arra, hogy elválnak, mint minden magyar házasság esetében, Gabiéknál is benne volt a pakliban, hogy nem fog örökké tartani a kapcsolatuk.

Ám a divattervezőnek nem ezzel van problémája, hanem inkább azzal, hogy Gabiék évekig arról beszéltek közpénzből, hogy ők mennyire szentek, és hogy keresztényi szeretetben éldegélnek együtt.

„Miért kellett nekünk éveken keresztül ezt a maszlagot hallgatni meg olvasni a családügyi minisztérium blogján adófizetők pénzéből?”

– tette fel a kérdést Lakatos.

Majd így folytatta:

„ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud, de az, aki őt felbérelte erre, teszem hozzá Novák Katika, mert ekkor még ugye ő a csládügyi minisztériumban volt.

Ő vajon nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztényérzületnek, ha Tóth Gabika és kedves neje lesz ennek az egésznek az arca?”

Az influenszer videója alább megtekinthető:

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad🏳️‍🌈 ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

(Lakaos Márk/Tiktok)

Valódi Hírek