Zseniális fricska! Parádés véleményt írt az augusztus 20-ai műsorról Lakatos Márk

Sajátos módon köszöntötte fel az országot.

Sokszor mond sarkos véleményt a magyarországi celebekről, közéleti szereplőkről az ország egyik legismertebb stylistja. Ugyanakkor azt sem rejti véka alá, mit gondol a hazai politikáról.

Lakatos Márk az Instagramon osztotta meg az augusztus 20-i nemzeti ünnep kapcsán, milyen benyomásai voltak. A csípős hangvételű kritikával rendesen odaszúrt például az álkeresztény, válófélben lévő Tóth Gabinak, aki az ország kenyerét szegte meg, de a Bazilikában térdre rogyva imádkozó fideszes celebbohócot, Gáspár Győzőt sem hagyta ki a sorból.

Íme a teljes poszt:

„Egyet nem értek!

Ezzel a kedves, intelligens, nemzeti arckifejezéssel vajon miért nem fértem be a Karmelitában rendezett Szent Pityu szülinapi buliba?

Vagy esetleg a diktátor Erdogan, a homofób kathari emír meg a bukott szélsőjobbos volt elnökök mellett nem lett volna kaszinó kèpes a fizimiskán?

Komolyan, kinyílik a fricska a zsebemben!

Legalább Győzike meghívhatott volna a bazilikás, magyar zászlós bulijába vagy Tóth Gabi, amikor a Jóistenke előtt tett házassági esküje után a Szent Pityu napi újkenyeret is megszegte.

A sok tízmilliárdot elfüstölték a petárdákra, a pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak továbbra is kuss, de legalább készülünk a háborúra…..

valamivel stresszelni kell a szavazókat,

mert maguktól egyre kevésbé hiszik el, hogy a jóságos kormány védi meg őket a széltől is….meg a nagy jóléttől is.

Boldog szülinapot, Magyarország :D”

Lakatos egy sajátos, grimaszolós fotót is feltöltött az oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés

Valódi Hírek