Sikítás törte meg az éjszaka csendjét Szegeden: Robbanás történt a belvárosban

Robbanás Szeged belvárosában: rohantak a tűzoltók az Arany János utcába.

Lángok csaptak fel egy társasház egyik lakásában Szegeden, az Arany János utcában vasárnap este. A mintegy 50 négyzetméteres lakás mindegyik helyiségét érintette a tűz a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának tájékoztatása szerint.

A város hivatásos tűzoltói végül 2 vízsugárral fékezték meg a lángokat. A lakás lakhatatlanná vált, annak lakói ideiglenesen rokonokhoz költöznek – áll a katasztrófavédelem közleményében.

Robbanás rázta meg Szeged városát

Robbanás hangja rázta meg az érintett társasház lakóit. A helyszínre legalább 3 tűzoltóautót és az Országos Mentőszolgálat 3 esetkocsiját riasztották – részletezte a szegeder.hu.

Mint írták, az ablakok a tűzzel érintett lakásban, valamint a felette lévőben kitörtek, a járdán üvegszilánkok és a redőny darabjai szóródtak szét. Az információk szerint senki sem sérült meg tűzesetben.

A lap úgy értesült, az egyik lakó fürdeni készült, megnyitotta a melegvizet, ekkor történt a robbanás. A katasztrófavédelem egyik munkatársa úgy nyilatkozott, hogy a lakásban található gázkonvektorok egyike robbant fel, majd lángra gyúlt. A Magyar Hang úgy tudja, egy gázbojler volt érintett.

A társasház egyik lakója elmondta, hallott valami zajt, de nem sejtette, mi történt. Az utcáról sikítást hallott, ez keltette fel a figyelmét.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek