Megborult Tóth Gabi? A táncoslábú szerelme szüleihez menekült az énekesnő

Rögtön elfogadta új szerelme családja a Tóth Gabi és Papp Máté közt kialakult kapcsolatot.

Tóth Gabi az első pillanatban befogadta Papp Máté Bence családja. Az énekesnő a minap a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy párja szerettei mennyire nyitottan álltak hozzá, és

amikor mindenki ellene volt, ők lettek a menedéke.

Mi a helyzet Tóth Gabival?

Pár hete arról írtunk, hogy a hírességen saját bevallása szerint a szívinfarktus tüneteihez hasonló pánikbetegség hatalmasodott el. Tóth Gabi nemrég vált el Krausz Gábortól, rövidesen pedig felvállalta kapcsolatát a Fricska Táncegyüttes tagjával.

A sztárséf szerint a válás békésen zajlott. Ha nem a reggeli órákban lett volna a tárgyalás, még koccintottak is volna egyet – fogalmazott korábban Krausz, aki táncpartnerével, Mikes Annával vigasztalódott a történtek után.

Az énekesnő hálás szerelme családjának

„Az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadtak. Ha ők nem lettek volna, biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebben vészelem át ezt az időszakot”

– fogalmazott a NER-kedvenc zenész.

Papp Máté Bence szülei elárulták, amikor fiuk bemutatta nekik az énekesnőt, rögtön érezték a természetességét és a kedvességét. Számukra nem volt kétséges, hogy a szerelmesek összeillenek.

„Rögtön azt mondtuk: egy család vagyunk, és

ha bármilyen támadás jön, azonnal összefogunk”

– mondta Anikó, Máté édesanyja.

Tóth Gabi komoly egészségügyi problémákkal küzd

Az énekesnő nemrég szűnni nem akaró gerincfájdalmairól vallott. Mint mondta, elérkezett a pillanat, amikor nem halogathatta tovább, hogy orvoshoz forduljon.

„Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól”

– emlékezett vissza a híresség.

Azt is megosztotta, hogy hetente háromszor jár csontkovácshoz, újra táncol, rengeteg fellépést vállal, ám nagyon oda kell figyelnie, hogy bírja az iramot.

(sassy.hu/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Fülig szerelmes Tóth Gabi: Itt a legfrissebb fotó a cukormázas párosról

Valódi Hírek